[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (74)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
去杜拜再去多哈真係平好多
你哋想踢高速率前場逼搶係靠呢樣㗎啦,足球小國不嬲都係靠外流提高國家隊水平,因為國內聯賽根本唔夠
生番地方未結婚搞野好似犯法
踢法係唔係前場逼搶都好 港超整體提高速率都係必要
搞嘢?同房都唔得呀,成個中東你想同個唔係老婆家人嘅異性同房應該得杜拜。同樣係阿聯酋嘅阿布札比都嚴過杜拜
Tbh你亞運前屌佢我都覺得合理
但係今次除左烏茲45分鐘6場波佢踢足搏足
又入波又助攻 唔係佢都未必贏到巴勒
最癲係今年中甲加港隊賽程密到癲
體能負荷已經要欣賞佢
好似陳七咁講 你估廣西俾得少錢佢?
國際賽期Miss一場中甲又冇幾萬
又要跟港隊左飛右飛東南亞
廣西大條道理唔放人 但係佢次次港隊都有份
佢有冇爭取返黎其實一睇就知

唔係淨係要睇球場內嘅野
作為香港本土青訓前鋒佢今年做足有餘啦師兄
犯法啫照搞
熟唔熟本地波唔清楚,最起碼之前睇佢story上季傑理終極一戰有開黎睇
已經叫好過無
諗起有人形容香港市場已經細,D JOB又俾明禎BB霸晒,其他女女搵唔到食
已經屌打好多港女

咁真係有跟開,特登開黎睇
如果人係香港可能入左場添
華派有冇屌
但唔該出米高
諗起巴西本土波被形容係俾D未上位𡃁仔加出去踢左好多年既老將踢
巴西真係冇比較人材庫大到無法想像
外流歐洲已經係常態+令本身高既水平變得更高
馬拉好似都算華人
只係想講本土聯賽剩低老人+細路踢

冇打算比較個水平
Hear from Chencho Gyeltshen, Bhutan's record scorer, about his team's FIFA World Cup 26 qualifier against Hong Kong and why he credits Cristiano Ronaldo with his rise

https://www.fifa.com/fifaplus/en/tournaments/mens/worldcup/articles/chencho-gyeltshen-bhutan-afc-world-cup-qualifiers-cristiano-ronaldo
有冇人打算留到16強,摶港隊擊敗巴勒斯坦歷史性晉級
而家嘅低成材率咁低
同上面為咗鬼佬樣 退化咗嘅 Alex, 失誤多嘅remi 都要
以後港超水平都好難提升
只可以靠撞中高汁外援
唔同級數啦
林明禎已經電影圈
請嚟做下啦啦隊同baby佢彩你都on9
班cctoy去現場屌柒巴勒斯坦未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞