以色列國防部發言人證實,將動用10萬兵力進攻加薩地區,把哈瑪斯組織徹底消滅

560 回覆
555 Like 4 Dislike
咁以色列要考慮出兵埋歐美所有國家屠蛔先得
哈馬斯軍隊屠殺平民,被人還拖打到仆街都係抵死
鬼叫投胎出錯
無糧?巴人食咩佢哋就食咩
無武器會有幾千支飛彈?
城市街頭巷戰就係游擊最大優勢

你真係柒到
最後係咪會玩到哈馬斯有個將軍出嚟然後大叫「楚雖三戶,亡秦必楚!」之後自爆死
有條傻仔未食藥話以色列驚輸民意
Fighting ongoing in 6 Israeli Gaza-border towns as IAF pounds Hamas targets in Strip

Israeli forces find tunnel near Kfar Aza; 70 terrorists infiltrate Be’eri overnight, most killed in battle; cabinet secretary says new war with Gaza ‘planned to be the last one’
廢柴
巴人食咩佢食咩
你又知佢地唔比人安排去集中營,仲比你自由生活係加沙咩
果到堆飛彈係因為加沙地區唔歸佢管先比佢存在
而家佔領你地方點收埋堆飛彈
街頭都要你自由出入先有遊擊戰打
你睇下西藏新疆猶太集中營有無遊擊戰
詠春
乜撚都要有啲最後皮包骨
有無諗過人地從來都無諗過和平解決衝突
絕唔絕望都好都只會用仇恨解決問題
隔離國家怕撚左佢哋
搞到人又政變又內戰
就算拉到最近既烏俄戰爭
俄佔烏克蘭都打唔到遊擊啦
烏克蘭打到遊擊既係自己佔領地先打到
仲邊到有咁強火力打到咁多咁強既空襲
你用越南阿富汗同加沙比

面積地形完全唔一樣

薩達姆以前咪好似你咁諗

依家已經去屌緊72處女
19年啲手足?
唔係佢哋偷襲人,畀人反殺咩
條傻閪根本戇鳩
咁易殺共匪一早死晒啦
今鋪以雞血洗完加沙
再扮好人將d老弱婦孺送走
正式收返加沙之後就再無後患
以色列殺咗幾千個巴勒斯坦細路點算?
聯合國分完邊界 以色列又霸多啲土地 被趕走嘅巴勒斯坦人點算?

咁再講前啲 巴勒斯坦之前都有專登襲擊以色列細路
哈馬斯又癲 今次又有姦殺 又有射細路

到琴日以色列都有殺個12歲嘅巴勒細路⋯⋯

仇恨唔會停 因為兩邊嘅人全部係衝突中成長

其實去到今日 兩邊都算得上係全民皆兵
起碼以色列係男女都要服兵役
預備役都有幾十萬人
打咪算 但班巴勒躝坦殺平民 搞女人 做到咁過份
而家美國開哂綠燈俾以色列
仲點幫 最多口頭打下氣
唔核平加沙都偷笑
你講以色列?
唔覺得西方內部民眾壓力會肯俾以色列咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞