以色列國防部發言人證實,將動用10萬兵力進攻加薩地區,把哈瑪斯組織徹底消滅

560 回覆
555 Like 4 Dislike
你唔恐襲人人地咪唔射你囉
加沙就係以色列國土旁邊又有陸地接壤,之前一直唔打係因為加沙係巴勒斯坦人聚居區域
有咩會難維持?增加國土同管轄區只會對以色列有利無害,今次講明要摌平加沙就真係會摌,唔想死唔該快D走
根本巴勒斯坦唔順氣D中東兄弟開始同以色列建交,走去以色列屙屎屙尿引人打殘佢,到人民同聖戰士被屠殺個時又可以賣慘警告阿位伯人唔好同以色列建交
呢D賣慘外交正一食屎狗嚟,人民同聖戰士屍體對哈馬斯而言只係個「好睇畫面」
我諗無咩人會質疑以色列人能力同決心
只不過無非令你日日有野煩咁既啫
哈馬斯應該起落唔少地道,有排搞
捉去集中營?用毒氣?
今次唔會喇
多爛命 出少少錢就有人肯做炮灰
又有城市建築做掩護
最重要背後金主大把錢 有錢有武器得閒無事搞下你
你在明 佢在暗

如果無錢 一早好似ISIS收左皮啦 唔通真係講信仰就有得食
阿富汗點同猶太人比?
淨係識坐係度包口罩拎黎同人地比
佢應該係想極速推平,震懾其他國家,令其他國家唔敢郁。

依家軍備同士氣都高,應該搞得掂。只要成功,就算有其他國家參戰,佢都理少樣野。
打和喇super
乜撚嘢passport
洗唔洗比埋頭等機票
條柒頭原來弱智
無左根據地,加沙食埋你
錢先係核心
無錢邊個同你賣命 邊有勢力
ISIS起初夠係威係勢啦
依家幾乎無人提

如果吞併加沙西岸 阿拉伯國家無人反對 咁咪得囉
但好明顯哈馬斯有本事 背後邊個出錢先
https://youtu.be/wmUKSZWVQvo
戒靈: No man can kil me
伊歐玟: I AM NO MAN
平咗仲點城市遊擊?
埃及關以色列撚事
你on9?
加沙好細
10萬兵圍住加沙邊境圍城
逼到巴勒斯坦人只可以向埃及走
粒核彈記得落豬油香口啲
條友弱智
有人質
以色列夠膽炸死自己友咩
正正係加沙地帶係埃及隔壁,埃及很難制止哈馬斯流入,國內認同哈馬斯反以色列人立場的人不少。越界打擊對約旦都反可以,埃及軍力也不弱,不能冒險同埃及打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞