[親生仔] Google Pixel 討論區 (102) Pixel 8系 /Watch2 /Android14 上線啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
有咩?
只有按一下screen on

咁應該係我記錯咗
以前ASUS部機慣咗double tap會叫醒個mon
宜家Android有AOD所以我照double tap
4a好陰公

an14,8月拖到10月,搞到冇得升
Beta 2 應該再多左其他地區既5G可以用到
如果有巴打用緊Beta 2可唔可以分享下有冇開到香港電訊商既 5G (非 root)
按一下着mon同apple一樣

double tap on/off,冇記錯係htc行先,之後其他廠就跟

htc當年行得好前
雙喇叭,雙鏡頭,double tap on off
pixel 仲未有得double tap to sleep
仲有Pixel 2 的 squeeze for assistance, 都係HTC 最先獨有的.
用落如何?
我都用緊p5
係舊電去得快d

不過訂左P8
我都係!用緊P3 白色,想揀番淺色所以最後都係揀rose, 今次呢3隻色真係麻麻地。
死左條心啦
Google Pixel 8 : あなたの旅が、もっと広がる。
https://www.youtube.com/watch?v=KoEkrxJ9BMY
日本啲pixel廣告真係好高質
我一定用case, 跌一次落地就玩完, mon 貼就唔會用。
巴打都係買8仔?
我4a得 Mon 貼
跌極都唔爛
你好彩
唔係啦
mon 貼爛曬
個Cam仲硬淨過個機背
我自己部6 Pro跌過好多次,個機背爆都未到個Cam
想買8 pro,我有台灣朋友大法,但加左價,失左預算,有點糾結8000蚊水機,又過熱

諗住用1000蚊整4a,換殼換電,再戰兩年算數
認真呢
即upgrade
你4a個殼冇裂咩

我冇跌都裂
我問左價
換電420(話原裝電,中國貨源)
換殼420
換聽筒280(聽筒的聲拆左)

carousell 有人換電350
自己換,100...
100係買電?邊度買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞