[親生仔] Google Pixel 討論區 (102) Pixel 8系 /Watch2 /Android14 上線啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
都係,小米仲要用一吋sensor
全屏年代
正面冇咩設計空間
個個又用套
得番個鏡頭可以搞下
同camera bar一樣係特色嚟
。。。
由pixel 1已經係咁 如果真係咁多人不滿一早改咗啦
用右手揸機的大家,唔覺得手指公唔夠長撳power button 咩?我4a細機手指公都唔夠長,唔就手

始終power button 常用

我見呢樣冇乜人投訴,所以先問係咪設計語言?
可能慣咗,我就完全冇問題
我自己真係未試過呢個問題
不過我宜家習慣咗double tap screen開mon,個制都冇咩點用
已收到buds pro update
試左conversation detection
講1個字/單音/係 係trigger 唔到
講 你好/咩事 2個字或以上 就會幫你開transparency mode
唔再講野既話 大約三十秒之後就會幫你轉番noise cancellation
我想唔用case
但係個鏡頭唔知點
連vpn可能得
[url]vpn北美用到網頁bard[/url]
原來台灣8 pro係送LTE watch
未得
我見好多機都係音量放上,power放下

所以好奇

咁真係我的用家問題
之前送晒,撳唔到,原來又補返貨
double tap screen on/off係咪要裝app?
習慣問題
不過當你比部機人影相,佢地就成日會禁錯
之前用asus Samsung 用左好多年,剛轉pixel真係好唔慣,就算用左咁耐,仲係覺得唔就手
我記得係Android 12加嘅features
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞