[親生仔] Google Pixel 討論區 (102) Pixel 8系 /Watch2 /Android14 上線啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
查看「預訂 Google Pixel 8 US Unlocked Android Smartphone 128GB 256GB 美版 已解鎖」,可以喺 #Carousell 嘅HK$4,680搵到:https://carousell.app.link/Spy8F4IcGDb
條友好多正評,亦大部分係代購美國野,唔似呃人
我就係整唔到所以想問下🤢🤢
Dbrand個grip case係垃圾

會啜住個褲袋 難袋又難拎
用濕紙巾抹 會勾住同埋好難除 緊到傻
Camera bump又完全冇突起 冇保護

唯一設計得好嘅位係 左右兩邊係凹
back gesture用得舒服啲 唔會頂手指
#754 狗也不屌
我幾個殼輪流替換 可能兩三日換一個款
有排都未輪到dbrand用一日就想next
DLLM犀牛盾肯出Pixel抗黃系列殼未
咁你用開咩, 有咩推介

個玻璃機背應該係上兩代最垃圾嘅feature
本來用緊Spigen透明唔黃(聲稱)
點知黃左一次 我send email比spigen 最後免費寄左個新比我
但最後都係黃埋

呢排用垃圾全透明薄殼算一個月換一個新都唔痛
https://m.youtube.com/watch?v=vExUNjPQOVg
以前係咪apple串人多啲而家調返轉
加拿大版P8P香港用有冇問題 見有送錶幾正
邊到
想問camera app update 咗之後唔見咗Google lens
可以係邊度㩒出黎
設定唔見 再上嚟問
pixel 7的價位,點做到?
你唔賣其實可以裸 反正無trade in
我之前2 3 4都裸
係7pro預左有機會賣先上case
有冇人上咗14之後now playing 個app 唔再work
但冇野送wow
咁平?依到有冇勇者買過?
第一日用android咩
一向非apple冇人權架啦
5A上咗14之後試體兩次frame drop 隔咗一分鐘左右又順返
部pixel 6 上咗an 14開唔返vowifi,smartone台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞