[親生仔] Google Pixel 討論區 (102) Pixel 8系 /Watch2 /Android14 上線啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
應該得原裝送果個charging pin頭
on9

之前畀人ban咗

4號send咗email畀Jassy

5號解封

5號晚因為因為買漏手機殼同揀錯貨幣畀cut咗兩次單再落第三張

第一張單之後收到email話我可疑要我send id畀佢

send完畀佢睇話收到我個id但係又話我“our review of your account indicated attempts to manipulate our service”

話有問題再email uk嘅ofm

即刻email屌柒佢問佢違反啲乜同唔開返我會同uk customers council投訴cc埋畀jassy

6號收到uk ofm話再睇過我個account確認我違反條款會close我account 同埋係final decision唔會再因為呢個問題覆我email

今日7號又收到email(應該係美馬嗰邊)
After further consideration of your appeal, we have reactivated your Amazon account.
又話已經開返

唔知咩叫final decision

你可以試下打封email直接send畀Jassy
畀人玩到黑名單
其實唔明點解Google唔出返個multi dock
Samsung又有,iPhone都有
佢係都要有幾廿條線係張枱到先安樂
終於開始用pixel 7 pro....

想問下home page左上個日期係咪無得remove.......

明明中間整個大時鐘都已經有埋日期

你當佢係iphone個dynamic island(lock screen/home screen限定)
但so far最實用係得開電筒有得靠佢熄/timer計時會長駐
想問7a 係唔係 root 咗就用到5g
ifixit有官方合作kit
再唔係就香港有街鋪會肯整
啱啱睇緊
見到有藍色同米色膠 有啲吸引
btw Magsafe野其實好唔好用 無用過但係有啲性趣
其實有咩分別

size同gn1一樣
聽聞9會出個細pro
入面篇文咪有講GN1光圈係f/1.85 GNV係f/1.68
就咁睇落部8 Pro都唔算好大部
https://www.phonearena.com/phones/size/Google-Pixel-6-Pro,Google-Pixel-8-Pro,Google-Pixel-7-Pro/phones/11733,12144,11907
上網睇返個Spec部7 Pro同8 Pro應該差唔多一樣Size
希望佢同6 Pro比會再細部啲
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/171jkl8/pixel_8_seems_to_be_almost_as_compact_as_pixel_4a/
Pixel 8個size應該同Pixel 4A咁上下大
如果唔鐘意大機嘅可以考慮下

Black Friday買既話會平幾多?仲會唔會有耳機,手錶送?
大家買咗咩moon貼
mous啲殼同貼有冇人用過
見佢薄case有magsafe好似幾吸引
冇咩可能有野送啦
可能會平幾十蚊左右
以往pro平150普通平100 唔會有嘢送
唔再喺camera app 入面?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞