NGT48討論區第10回︰歡迎絲打新人加入,24小時on call討論

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
試下帶埋阿媽去摸手會囉

係都係比佢睇J家啦,唔想阿媽變百合

「望一望J家仔, 再望下自己個仔...」

咁都要比member見下奶奶......

Aya:「咦...死開啦,毒撚仲要帶埋阿媽嚟」
試下帶埋阿媽去摸手會囉

試下帶埋阿媽去摸手會囉

「マザコン?」
試下帶埋阿媽去摸手會囉

我驚佢見到我即刻沖埋嚟攬住我

夜啦
試下帶埋阿媽去摸手會囉

「マザコン?」

「 嫌い」
試下帶埋阿媽去摸手會囉

我驚佢見到我即刻沖埋嚟攬住我

夜啦

佢一定係廢癌上腦,唔好怪佢

btw死返去揾松肛hana啦
我都瞓啦
聽朝仲要起身抄功課

好行夾唔送
墨仔,BL好啱你D文人入去一齊玩

https://lihkg.com/thread/353256/page/1?ref=android
一陣七點要出門口 早抖了
一陣七點要出門口 早抖了

おやすみなさい

https://lihkg.com/thread/353256/page/1?ref=android

入面句英文咪又係上網搵返嚟

入面句英文咪又係上網搵返嚟

其實入面D中文都係網上揾返嚟
是日深夜上線休息一天
是日深夜上線休息一天

早抖

連仔
終於脱獄 屌你老母
連狗食撚屎
連狗食撚屎

番嚟連登反連
Update咗server side嘅嘢 但end client好似無變
[FF] 如果彩姐係男仔嘅話,打棒球/籃球會做咩位?

ps : 山本彩

捕手,要淡定壓場

仲要係4棒

捕手唔會打到第4棒,強打都要轉下位打線

有棒球jj 不過點解講講下ngt會講左彩姐打波打咩位 ngt棒球撚係咪得長谷川?🤔

你要揾會然彩姐,佢話佢識㗎喎

得長谷川一個咋
連狗食撚屎

番嚟連登反連

反連三人組正式成立?
連狗食撚屎

番嚟連登反連

反連三人組正式成立?

ok
Update咗server side嘅嘢 但end client好似無變

理閪佢,總之就唔斷線就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞