NGT48討論區第10回︰歡迎絲打新人加入,24小時on call討論

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
算啦,我自推1001爆咗我先返嚟,走啦

不如你由佢擺係到算啦
[FF] 如果彩姐係男仔嘅話,打棒球/籃球會做咩位?

ps : 山本彩

捕手,要淡定壓場

仲要係4棒

捕手唔會打到第4棒,強打都要轉下位打線

有棒球jj 不過點解講講下ngt會講左彩姐打波打咩位 ngt棒球撚係咪得長谷川?🤔

咁咪變咗圍內打飛機討論區囉,點吸新人

捕手,要淡定壓場

仲要係4棒

有棒球jj 不過點解講講下ngt會講左彩姐打波打咩位 ngt棒球撚係咪得長谷川?🤔

你要揾會然彩姐,佢話佢識㗎喎

捕手,要淡定壓場

仲要係4棒

因為呢度係乜撚都講下24小時討論區 呢度講咩都得
珠巴過去幫我推埋個post先得唔得,而家咁好尷尬喎

去過,一張圖都up到,垃圾server,幾時執

無奶油番去一陣又走過呀

up 圖卡住係 「up緊」畫面 ,幫你唔到

有圖有真相
卡住左

其實我都係 我係呢度up然後copy過去

太圍爐好似唔係幾好
依度隨時可以歡迎新人

舊登個架構真係好舊

其實如果joe仔肯比錢整整佢一定好

有時真係唔明點解舊登要咁

2017年仲用緊2007年嘅網
我要同墨仔絕交
我要同墨仔絕交

????????
我要同墨仔絕交

????????

你老點我,而家我嬲
我要同墨仔絕交

????????

你老點我,而家我嬲

成個鍾前之前已經用joe仔個app留名

太圍爐好似唔係幾好
依度隨時可以歡迎新人

舊登個架構真係好舊

其實如果joe仔肯比錢整整佢一定好

有時真係唔明點解舊登要咁

2017年仲用緊2007年嘅網

慢到爆,柒到呢

m 版介面又唔 user friendly

覺得舊M版好似仲快啲同順啲 (2012-16年嗰個)新版成日撳錯嘢彈咗去第到
見到高登個Po第一頁個template寫住連登笑左出聲
見到高登個Po第一頁個template寫住連登笑左出聲

仲講! 一陣神巴同你絕交
miha:今日整咗蛋糕 記得快啲返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞