NGT48討論區第10回︰歡迎絲打新人加入,24小時on call討論

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
[quote]仲卡緊

paru啦

我問咗個外國frd子…
佢話Haruppi

我都係你外國fd嚟 點解唔聽我講

Diu Diu Diu Diu Diu, Legendy vs ボウヨミMio

我諗後朝個po又爆

Night shift

今晚玩改詞

你有.....

墨清米po清泉嚟 無嘢無

點解我唔明

我都唔明有啲咩 不過見佢好似想話你無

真係唔知8字巴想講咩
你有.....?
[quote]仲卡緊

paru啦

我問咗個外國frd子…
佢話Haruppi

Diu Diu Diu Diu Diu, Legendy vs ボウヨミMio

邊撚個 兩個都唔明
Btw 支持彩姐繼續做 彩姐都係長居外國?

Night shift

今晚玩改詞

你有.....

墨清米po清泉嚟 無嘢無

點解我唔明

我都唔明有啲咩 不過見佢好似想話你無

真係唔知8字巴想講咩
你有.....?

應該要加 係後面
你有.....?

唔係返嚟做老師咩?

唔係返嚟做老師咩?

可能人地香港長大 只係本身mix人種
彩姐選抜組
1 兒玉 遥 HKT48 チームH / AKB48 チームK
2 島崎 遥香 AKB48 チームA
2 横山 由依 AKB48 チームA
4 山本 彩 NMB48 チームN / AKB48 チームK
5 松井 珠理奈 SKE48 チームS / AKB48 チームK
5 宮脇 咲良 HKT48 チームKIV / AKB48 チームA
5 生駒 里奈 乃木坂46
8 小嶋 陽菜 AKB48 チームA
9 朝長 美桜 HKT48 チームKIV / AKB48 チーム4
9 渡邉 理佐 欅坂46
11 岡田 奈々 AKB48 チーム4
12 入山 杏奈 AKB48 チームA
13 加藤 玲奈 AKB48 チームB
14 小嶋 真子 AKB48 チーム4
15 矢倉 楓子 NMB48 チームM
15 衛藤 美彩 乃木坂46

唔係返嚟做老師咩?

可能人地香港長大 只係本身mix人種

香港大
[quote]仲卡緊

paru啦

我問咗個外國frd子…
佢話Haruppi

邊撚個 兩個都唔明

有冇睇MAJISUKA咖?
[quote]仲卡緊

paru啦

我問咗個外國frd子…
佢話Haruppi

邊撚個 兩個都唔明

淨係有睇1246

paru啦

我問咗個外國frd子…
佢話Haruppi

邊撚個 兩個都唔明

淨係有睇第1 2 4 6集
講起日本人mix人種又香港大
以前中學有個隔離班女同學係半個日本人(日本女仔名)
嗰陣知道後 同幾個男仔frd一齊去人班房睇佢
迷信日本女仔一定好正
點知 入去問咗邊個係XXXX (名)

真人 四眼又肥又眼細 嚇到一齊衝出班房

搞到人地企喺到好尷尬

依家諗返覺得中學好幼稚又無禮貌
迷信日本女仔一定好正

搞到人地企喺到好尷尬

・3・
如果有前田、優叔
兒玉可能冇Center
迷信日本女仔一定好正

搞到人地企喺到好尷尬

講起呢樣 中學以前隔離班有個日本妹真心靚 不過同佢完全唔熟 聽人講好靜 係個種透明感個type
有冇邊啲人特別想知我比嘅Ranking ?

我想知係邊度玩

http://akbsort2014.web.fc2.com
迷信日本女仔一定好正

搞到人地企喺到好尷尬

講起呢樣 中學以前隔離班有個日本妹真心靚 不過同佢完全唔熟 聽人講好靜 係個種透明感個type

全級無靚女 普通樣都會有錯覺變靚女 放break就走出走廊𥄫其他級
Bottom 5
136 犬塚 あさな SKE48 チームS
138 小笠原 茉由 AKB48 チームA
139 川上 千尋 NMB48 チームBII
139 神志那 結衣 HKT48 チームH
139 北原 里英 NGT48 移籍兼任組

我想知係邊度玩

http://akbsort2014.web.fc2.com

又多位青body check

講下ngt mb

我想知係邊度玩

8字巴你之前嗰句「你有」無人明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞