NGT48討論區第10回︰歡迎絲打新人加入,24小時on call討論

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
今日竟然無爆po

點爆,幾分鐘down一次

都推到34頁算係咁啦
8字巴咁好咩 你咁只係為咗奉承神巴而違背良心

啱啦,面對現實啦

我真係好愛Nao

攪到好似我地集體迫害某人咁

8字巴咁好咩 你咁只係為咗奉承神巴而違背良心

啱啦,面對現實啦

我真係好愛Nao

又追擊我

有幾愛吖 識得個7日 愛咪又係愛佢個樣
自古數字團Po講真愛係會比人負皮都反艇的

你太過真心膠啦,班人就係連登先咁樣啫,你試吓佢地係fb敢唔敢咁講,同埋網上講啫,現實撚有膽咩,唔洗咁認真喎,你可以簡嘅就只有兩個選擇,就係隨波逐流或離開
世界在變 潮流在轉變

其實自問我叫比較大年紀,但我都好鐘意假膠個套,起碼點玩都唔會嬲先丫,上網都係為咗娛樂啫,所以我會假膠落去

你太過真心膠啦,班人就係連登先咁樣啫,你試吓佢地係fb敢唔敢咁講,同埋網上講啫,現實撚有膽咩,唔洗咁認真喎,你可以簡嘅就只有兩個選擇,就係隨波逐流或離開

咁講, 連登只係一個平台, 人地還人地自己還自己
你返學啲同學有弱智小學雞同認真讀書撚嘅分別
你自己搵到自己嘅容身之所咪得 唔需要理人

一係好似我咁自閉在娛樂台

我自閉在乃po米po
呢啲係歷史潮流 世界各地都係咁 無可避免
我反而鐘意出去做假膠撩吓人

幾時去撩8牙

仲有一個月就見到潟姐

幾時去撩8牙

唔係講48 46G入面

我對48g同Aya好認真㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞