NGT48討論區第10回︰歡迎絲打新人加入,24小時on call討論

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
有無考慮浸酒 養生

老鼠、蛇果d ??

老鼠我屋企有呀,你知我住邊㗎啦
乖仔唔飲酒

你行撚開啦,Aya係唔會鐘意你呢D細路仔㗎,詳情請自己揾番Aya既訪問
乖仔唔飲酒

你行撚開啦,Aya係唔會鐘意你呢D細路仔㗎,詳情請自己揾番Aya既訪問

我地些牙ok?

你驗身肥咗佬

太野萌香
我升中四唔飲酒!
乖仔唔飲酒

我地些牙ok?

你驗身肥咗佬

嗰個野壞咗
我踢完波返屋企再驗多次

屌你,係喎,做乜屈我係曼狗
我升中四唔飲酒!

it狗
浸開蘋果酒
浸開蘋果酒

用咩酒浸
我升中四唔飲酒!

it狗

做IT又有咩問題...

依個世界差唔多全部人都有得揀自己嘅生命可以做啲咩
(除咗有啲人好無自由或者喺第三世界國家)

做IT又得罪你?咁IT嘅男人是咪應該出去做其他工,搶埋你嗰份工好唔好

得罪講句好多做IT嘅都條件唔差,有學識,又有錢又諗嘢精密無不良嗜好,如果出去搵其他工好著數。

成日J擊啲IT佬都唔知為乜
我升中四唔飲酒!

it狗

做IT又有咩問題...

做IT又得罪你?咁IT嘅男人是咪應該出去做其他工,搶埋你嗰份工好唔好

得罪講句好多做IT嘅都條件唔差,有學識,又有錢又諗嘢精密無不良嗜好,如果出去搵其他工好著數。

見證米post潮文誕生
我升中四唔飲酒!

it狗

做IT又有咩問題...

見證米post潮文誕生

呢個咪上次gay個篇囉
米po真係幾多百搭嘅潮文
總有一天會轉行
返工就返工啦,又J擊依份工 J擊果位工,工作返學壓力係咪好大?
返工只係人生一部,唔係全部

唔番工邊有錢
返工就返工啦,又J擊依份工 J擊果位工,工作返學壓力係咪好大?
返工只係人生一部,唔係全部

唔番工邊有錢

問男朋友囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞