[An/I]在地下城尋求怪物祭二回[6]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
點解係0突妹妹開大 搞到輸左
5突劍姫冇得開 睇到r晒頭

妹妹開左加攻技就會妹妹放
好似係
又彈app當輸 明明對面死淨一隻
點樣先唔明彈
點樣先唔會彈
點樣先唔明彈

用ios
點解係0突妹妹開大 搞到輸左
5突劍姫冇得開 睇到r晒頭

妹妹開左加攻技就會妹妹放
好似係

就係冇開先嬲 招大打得嗰800血
點樣先唔明彈

用ios

用緊 Iphone6
分身抽4400石 突3莉莉 突4乳神 課金有償石1次 1隻乳神
正身抽5600石 突3莉莉 突2乳神 課金有償石2次 唔記得中咩啦
有冇咁撚黑呀屌你 分身突滿乳神搞到想轉番去玩,正身又課得多又中垃圾 屌
7號更新加個叫黑晶石既野
唔知係咪賣所有4星都有都會有,就用黎換4星保底劵,虹之輝石(冒險者/assist用)
之前賣左既4星都會補送番
好似係
唔知係咪賣所有4星都有都會有,就用黎換4星保底劵,虹之輝石(冒險者/assist用)
好似係

4*保底卷換黑晶石 抽唔由咪又可以再換
好似係

4*保底卷換黑晶石 抽唔由咪又可以再換

應該唔會咁簡單呀,佢白晶石都係5換1咁換

我突左d舊男主拎10石
而家同我講有萬突
抽多1200 石 妹妹2 突
分身抽4400石 突3莉莉 突4乳神 課金有償石1次 1隻乳神
正身抽5600石 突3莉莉 突2乳神 課金有償石2次 唔記得中咩啦
有冇咁撚黑呀屌你 分身突滿乳神搞到想轉番去玩,正身又課得多又中垃圾 屌

分身一向都好好運
BYW妹妹呢

分身一向都好好運
BTW妹妹呢
差60分收工
差60分收工

英雄III
點樣先唔明彈

用ios

用緊 Iphone6

換iphone7
差60分收工

英雄III

係 而家差30分 臨尾幾舖D人勁到傻撚左
有舖贏 得返1隻200血
上咗去,輸咗扣分,居然唔會落返去
上咗去,輸咗扣分,居然唔會落返去

升左區唔會跌
好似係

啲消息邊到睇
好似係

啲消息邊到睇

news

而家再打係咪唔會跌區?

而家再打係咪唔會跌區?

我唔知佢 up 乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞