[An/I]在地下城尋求怪物祭二回[6]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
琉關vh件獎勵拎唔拎好 建唔建議爆石拎

將來可能有用

我驚佢12round之後下下9999傷

試多幾場
Guard少d應該OK

唔洗驚,係一定9999
痴撚線 2一1都過唔到

有防暈 同酒神好易過
琉關vh件獎勵拎唔拎好 建唔建議爆石拎

將來可能有用

我驚佢12round之後下下9999傷

試多幾場
Guard少d應該OK

唔洗驚,係一定9999

12回合之後一定9999
你最多用後備打多兩下

7日完 拎左隻助攻

咁課金果張指定4星應該拎邊隻好

拎莉莉定奶媽好

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

Post小左張 [img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/011305_87155e7933cd380992b5c2da74fe6a42.jpg[/img]

自膠

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

2個都OK 莉莉回得少但係快 同埋可以解狀態
媽媽就萬能 但係打怪物祭就唔係太好用

題外話:原本個隻劍姬應該勁過泳裝

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

我呢隻可以突2
莉莉係咪隊友比人封左技都可以解/解毒,訓果d

咁可能要莉莉

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

我呢隻可以突2

咁可能要莉莉

咁如果你一陣中咗泳裝莉莉咁點算

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

我呢隻可以突2

咁可能要莉莉

抽完黎緊個保底先再拎

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

我呢隻可以突2

咁可能要莉莉

抽完黎緊個保底先再拎

你睇下會唔會再博落去泳衣莉莉到,唔係既話你換莉莉 媽媽係可補可打旦毒訓鎖技個D佢解唔到

7日完 拎左隻助攻

拎莉莉定奶媽好

我呢隻可以突2

咁可能要莉莉

抽完黎緊個保底先再拎

你睇下會唔會再博落去泳衣莉莉到,唔係既話你換莉莉 媽媽係可補可打旦毒訓鎖技個D佢解唔到

同埋活動你快手打左5突 當多隻打手用住先
話說 大家今次活動刷邊關

難最後個關,可以自動

難最後個關,可以自動

N,日本個神人刷到9900都喺刷N

難最後個關,可以自動

但係N個體力結晶比例好似好啲?

難最後個關,可以自動

VH 好D 尋日試過了
VH 7-9
N 大部份5 小數有6
不過我AUTO VH 要成9-10RD
N快咁多 先輸幾粒
HARD仲衰 用多D體但係得個6-7粒

難最後個關,可以自動

VH 好D 尋日試過了
VH 7-9
N 大部份5 小數有6
不過我AUTO VH 要成9-10RD
N快咁多 先輸幾粒
HARD仲衰 用多D體但係得個6-7粒

依家刷到1200粒
冇爆果慢慢打,咁既進度完場有2千都偷笑
打到2700粒
由開始玩到而家23星券未中過4星
打到2700粒
由開始玩到而家23星券未中過4星

我第一個月用白水晶換嗰10張無
之後今個月中兩張4星(一張男豬一張團長)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31981&snA=577&tnum=1

※戰爭遊戲是以自動戰鬥的形式進行

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31981&snA=577&tnum=1

※戰爭遊戲是以自動戰鬥的形式進行

真係比課長屈死
Auto
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞