[An/I]在地下城尋求怪物祭二回[6]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
開始唔想打pvp,永遠都係卡住1600,睇黎真係到左極限

要等勁個D上哂去先得 而家50名先1900分到

我依咖1400分都唔上唔落,難打到仆街.點搞到英雄3呀

ai行唔到我想佢行果步,我寧願佢turn turn 鳩開aoe/回血好過

ai行唔到我想佢行果步,我寧願佢turn turn 鳩開aoe/回血好過

定左架

不冷係邊隻,冇櫻花

搵到了,兩隻都冇係咪可以收皮

抽下,唔難中,好似話0突都頂到多野

準備allin妹妹池

隻黑肉妹打過萬
Normal都過唔到?

真新手實過唔到
打n我減哂攻加哂防都打我1500

抽左7抽得莉莉*2 + 黑妹 *2...呢隻game冇保底真係0機會中4星
不冷櫻花都冇..想抽上神減攻又冇

抽黎抽去都上神

定左架

去搵頭50 d人試打睇幾場就知自己d人點出技
其實如果冇人係底嗰幾萬名到比人疊分
應該冇乜幾個人上到英雄

不冷係邊隻,冇櫻花

準備allin妹妹池

隻黑肉妹打過萬
Normal都過唔到?

真新手實過唔到

抽左7抽得莉莉*2 + 黑妹 *2...呢隻game冇保底真係0機會中4星

抽黎抽去都上神

係咁挖主線d石抽多3野..終於莉莉*3 + 黑妹 *3 + 上神 *1...升滿再試下過唔過到
輸一場跌30真係on9
高突泳裝莉莉搭媽媽無限奶

不冷係邊隻,冇櫻花

準備allin妹妹池

隻黑肉妹打過萬
Normal都過唔到?

真新手實過唔到

抽黎抽去都上神

係咁挖主線d石抽多3野..終於莉莉*3 + 黑妹 *3 + 上神 *1...升滿再試下過唔過到

我最後都喺頂唔順用咗10復活
S就一定S唔到架啦,志在拎個道具
0課真係唔夠打 我隊野全部得1突 攞得1300分左右 1400都上唔到
0課真係唔夠打 我隊野全部得1突 攞得1300分左右 1400都上唔到

same
1500止步
有冇咁撚多人突爆呀

只差一點點即可以再會面
1670兜兜轉轉又輸到落1600
跟住又降級loop
好多雙補搭劍姬

只差一點點即可以再會面

試多幾次就掂

只差一點點即可以再會面

試多幾次就掂

有d難
成日guard必殺
得閒再試

目前1800分 琉1000攻都r人300血
系統要你輸真係冇得玩
我5突劍姫比對面4突秒左
系統要你輸真係冇得玩

明明一下aoe對面就冚家剷
點知打單體之後被人補師回返d血要用aoe反殺自己
系統要你輸真係冇得玩

明明一下aoe對面就冚家剷
點知打單體之後被人補師回返d血要用aoe反殺自己

啲技亂鳩咁出 我依家放劍雞 莉莉 琉 媽媽 三補陣算
屌 60日中團長
屌 60日中團長

團長勁喎
屌 60日中團長

團長勁喎

佢係勁,但係0突跟本冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞