[An/I]在地下城尋求怪物祭二回[6]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
http://danmemo.com/

https://www.youtube.com/watch?v=51OklbzfFdA

Ios:https://itunes.apple.com/jp/app/%E3%83%80%E3%83%B3%E3%81%BE%E3%81%A1-%E3%83%A1%E3%83%A2%E3%83%AA%E3%82%A2-%E3%83%95%E3%83%AC%E3%83%BC%E3%82%BC/id1220768220?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
An:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danmemo

Q&A

Q:邊隻起手最好?
A:奶媽(里維莉亞)/劍姬

Q:SUPPORT有咩用?
A:幫手加能力值同被動技

Q:唔夠打恩惠HARD升唔到人點算?
A:升3星打/升SUPPORT

Q:主線去到幾多話?
A:29話

Q:3星同4星有咩分別?
A:4星能力高少少,大絕唔同,BUFF技幅度都有唔同

Q:器有咩用?
A:爆擊&反擊

Q:點解升唔到最底果粒恩惠?
A:要爆熟練同點滿全頁恩惠

Q:7日果張卷係咪可以揀4星?
A:只可以抽4星,揀4星果張要課金

Q:唔夠體打關點算?
A:用哂D道具回AP, 之後爆石,10AP回一次,如果你KEEP住拎S,應該D石一路用一路越來越多

Q: 1*男主角有5絆,升唔升好?
A: 你可以試下,不過遲早一定會飛走,但點都要放佢入隊,後備都得,因為拎S條件係要有佢係隊

Q: 鬥技場同武器係乜?
A: 未岀,待更新

Q: 點樣升星?
A: 滿LV後將D恩惠升哂佢,咁就可以升,最多升到6星

Q: 點樣突破?
A: 6*升滿恩惠,再有絆就得?

Q: 乜野係絆?點先有?
A: 抽到一樣嘅英就會變成絆

Q: 乜野係白聖石?點有?
A: 賣絆,白聖石可以用黎換道具,
包括3*券

等巴打幫手補完
垃圾驚
唉屌s唔撚到1-1
唉屌s唔撚到1-1

分2次好易
唉屌s唔撚到1-1

分2次好易

我都唔得…
可以唔洗開post,已經冇人玩(好似係

KO
可以唔洗開post,已經冇人玩(好似係

繼續悠閒養生玩
我都灰

800石又射左落海
我都灰

800石又射左落海

抽媽媽?
我都灰

800石又射左落海

抽媽媽?

係…應該今個pool唔會再夠石抽了

怪物祭s都半棄
咁辛苦刷都冇用,為左果少少石
一直都係過到就過
家下怪物祭卡第3,等埋團長buff完應該都夠過
慢慢玩
一直都係過到就過
慢慢玩

Buff啲咩?
我都灰

800石又射左落海

抽媽媽?

怪物祭s都半棄

抽唔到好野>唔夠打高lv>少左石抽>更難中好野>loop
依家3星+25%力同魔既assist都係得一突 重複3星都好難中
一直都係過到就過
慢慢玩

Buff啲咩?

團長15%變25%
單體技加埋攻
我都灰

800石又射左落海

抽媽媽?

怪物祭s都半棄

抽唔到好野>唔夠打高lv>少左石抽>更難中好野>loop
依家3星+25%力同魔既assist都係得一突 重複3星都好難中

活動送既3星都係有個上限,最難既關未必幫到手
唔夠攻既真係點都唔夠打
磨隊要求就仲高
恩惠quest冇開2倍都一場連跌2粒彩珠

D恩惠多到費時刷

D恩惠多到費時刷

有恩惠,無人升
一直都係過到就過
慢慢玩

Buff啲咩?

團長15%變25%
單體技加埋攻

正啊
好彩之前留低左團長啲絆
隔左十六七八次十一抽都無4*冒險者之後 終於中左剣姫
不過已經5突左隻3* 隻4*無3~4突應該都唔洗用
兩隻亞馬遜姊妹有咩分別
兩隻亞馬遜姊妹有咩分別

大波細波
隔左十六七八次十一抽都無4*冒險者之後 終於中左剣姫
不過已經5突左隻3* 隻4*無3~4突應該都唔洗用

5突3*咩數值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞