[An/I]在地下城尋求怪物祭二回[6]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
同埋出e d都預左唔夠課長玩,但冇諗過劍姬咁多人高突
諗緊過多幾日會唔會有機會佢地升曬上去就少d
定都係一樣咁多高突..
三星+四星希兒+三星奶媽升滿0突頂唔頂得住normal既英雄試煉

有無櫻花/不冷,好似話頂到

不冷係邊隻,冇櫻花

搵到了,兩隻都冇係咪可以收皮

抽下,唔難中,好似話0突都頂到多野
三星+四星希兒+三星奶媽升滿0突頂唔頂得住normal既英雄試煉

不冷係邊隻,冇櫻花

準備allin妹妹池

不冷係邊隻,冇櫻花

準備allin妹妹池

隻黑肉妹打過萬
Normal都過唔到?

不冷係邊隻,冇櫻花

準備allin妹妹池

隻黑肉妹打過萬
Normal都過唔到?

真新手實過唔到
打n我減哂攻加哂防都打我1500
500白聖石>10金劵>100白聖石>10銀劵>20白聖石

合理
唸緊做唔做卡街整磨隊卡人位算,反正你唔會打到上去不如係中間唔好比D人上去,課長你同佢點打都輸咖啦
當每個禮拜多一百石

用道具突爆左 希望有得同課長對抗下

用埋道具都喺得兩突

用埋道具都喺得兩突

突完連贏幾場
1600分開始上上落落
雙補 加每回合回hp個條友 狗到冇眼睇
而家好後悔個時冇抽媽媽
媽媽勁到
而家好後悔個時冇抽媽媽
媽媽勁到

隻assist先係皇道
1500已經唔上唔落
次次降臨我都冇打very hard拎粒野
第日武器都冇得整等死。。。

不冷係邊隻,冇櫻花

準備allin妹妹池

隻黑肉妹打過萬
Normal都過唔到?

真新手實過唔到
打n我減哂攻加哂防都打我1500

抽左7抽得莉莉*2 + 黑妹 *2...呢隻game冇保底真係0機會中4星
不冷櫻花都冇..想抽上神減攻又冇

真係食石都要過
每日都10石啦

真係食石都要過
每日都10石啦

好後悔
1500輸撚左
開始唔想打pvp,永遠都係卡住1600,睇黎真係到左極限
開始唔想打pvp,永遠都係卡住1600,睇黎真係到左極限

要等勁個D上哂去先得 而家50名先1900分到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞