亞運港隊77/76每日直播 (3)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
計而家個人腳同狀態最fit嘅應該係日本
法國而家得lefort一個算世界級,後生無咩新星,作為傳統劍擊強國真係唔多掂,但下限係唔差嘅,同埋團體又第樣野
真,不過美國係gerek打得好差,其實我覺得如果用返上屆小將emma可能仲好,呢啲強國就勝在人才庫夠深,換個人可能又返黎
其實意大利後生都有幾個嘅,唔止marini,佢地今屆世錦用macchi換走左bianchi,但好似團體黎講後者打得好啲
吳諾弘之前奧運表現都幾驚喜 但後尾就無乜起色啦
過咗十幾分鐘返返嚟見到大家討論得好激烈
Emmer chase上屆幾好點知今屆俾miles取代咗
即係我唔肯定法國會唔會諗住靠東道主入而放軟手腳,上季日本女花係正常入,女重無用到,同埋如果東道主靠排名入都係唔會多左個位出黎,如果法國男花上返前四香港就
其實劍擊賽制同比賽營運真係有好大進步空間
上屆其實全靠emma先贏到法國,如果換emma,真係未必被千雨5:0
一係就要中國keep到前四(香港做亞洲第一),一係香港超越中國入前四,否則奧運資格就落喺中國手中想香港男花用團隊資格入
原來連登有咁多人關注劍擊
其實可以開返個討論區 以後有咩賽事都可以update下
今屆佢有嚟,直播影觀眾席見到佢同kiefer睇銅牌賽
第一個方法仲要確保韓國唔好爬頭,佢地雖然青黃不接,但韓國打團體係有一手,最近香港打韓國都輸多贏少,其實許俊又係好勁,生得咁矮但技術好好
係啦,有冇人開po嚟緊賽季11月開始
依個因為真係靠港隊成績越嚟越好
仲有李光伭,矮但快似太田雄貴唔太清楚韓國男花實力,嚟緊亞運團體就有得睇,我估四強又係日中港韓
輸撚硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞