亞運港隊77/76每日直播 (3)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
敷根當然勁,仲要少年天才,20未到已經世錦銅,但唔知點解最近國際賽打唔起,明明團體打得好好
三屆奧運金真係好勁世錦團體終於贏到韓國
世錦8強對韓國就係敷根守尾門反勝
日本勁在有個法國教練
係,但佢之前長期得一塊世錦銅所以劍擊真係同好多項目唔同
嗰場飯村打得好差,全靠松山同敷根追分,其實諗返日本世錦攞金係無打過意法美
其實佢都沉左一排
但好似如果東道主靠正常途徑攞到資格,係唔會用到東道主名額,要check check先肯定,佢地而家得lefort係鐵膽,其他有排揀,今季換左陣仲衰過上季
但難免有種其他人幫佢地鋪曬路嘅感覺
伊朗乒乓團體3:0日本,cls
日本嗰陣算靚籖
平時world cup都係對意美,今次香港幫日本鋪路
日本同意大利就不嬲有得打嘅,反而法同美難搞啲,但被中國掃走曬
法國今季唔太掂,得lefort,pauty maxime算係第二勁俾中國贏過幾次
越講越離題真係唔好意思To wrap up我覺得world cup team四強嚟嚟去去都係日意美法好悶反而今次世錦有驚喜希望嚟緊嗰季香港多啲入4強
唔緊要呀,難得有人認真討論劍擊雖然奧運金牌好多人睇,但平時啲比賽唔多人留意
同意有競爭係好事不過覺得今次世錦好多人狀態唔好,個賽果係幾驚喜,但如果大家係最佳狀態之下惡鬥就更正,同埋有時好似係打法剋制,例如美國唔知點解成日輸波蘭、法國就中國、意大利就日本,香港就被烏克蘭爆冷過唔止一次
睇返Acapulco world cup bronze medal match 日對美 28:45喎原來Egypt world cup final日對意45:43咁貼
東京奧運意大利都係被日本爆冷,然後銅牌戰輸美國,今季德國世界盃又係日本掃完意大利之後輸美國,開羅世界盃無記錯又係多得波蘭掃走美國,日本決賽打意大利金左所以佢地真係唔驚意大利,同埋今季飯村個人賽都贏過marini
講錯,唔係德國係東京
Le Pechoux退役之後法國隊好唔掂啦,Lefort之後已經Pauty Maxine呢啲,同美意日呢啲人腳有差距。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞