亞運港隊77/76每日直播 (3)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
真係唔明點解佢而家唔出黎,明明年紀仲可以打
香港女重世界盃永遠八強止步成日遇意大利(??
意大利女花有個劍擊界goat,奧運個人三金一銀一銅,世錦都五六面金牌,但佢歐錦賽金牌都唔多其實2022將洲際賽降做32分真係啱,唔明點解又變返48
佢細個好早已經打senior,好後生就入前十,又打得好睇而家去咗搞fashion同coach佢老婆已經宣佈咗退役就無辦法lu
始終未係前四水平,法國、意大利、韓國可以贏到邊隊,世錦已經打牌面較弱嘅波蘭,都係唔得,對烏克蘭、匈牙利都唔一定贏,不過好得意,瑞士贏到法國但輸香港
美國三寶都係好細個就出成績,但明明佢老婆仲打緊
同埋團體都係靠江做主力,其次佘,第三人陳?
yes,而家女重個陣係咁,有時江攞超過一半分其實真係水平再平均啲先可以更上層樓,亞錦同中國其實咬得爭近,係靠陳好神勇,然後江守尾門贏
佢地人才儲備一定多啲,今次亞運除左孫一文換曬班後生,真係唔知仲贏唔贏到,劍擊世界盃5-8名啲分係差好少,但如果佢地攞到牌就會拉返開
咁又係。中國女重多唔多攞世界盃團體獎牌?
第三人陳應該穩嘅,第四人就連/朱,而家水平係高過上屆,穩入前八都已經係突破,但同其他隊拉唔開
今個周期最近好少,不過都攞過銅牌,又係有少少青黃不接,用返東奧個陣但效果唔好,不過可能換班後生就上返黎,再上個周期就世一嘅
連同朱邊個勁啲in 江we trust如果下季中國攞到牌就會拉得開分差而家奧運積分香港第7定6,中國第10
照計就連,都叫入過正賽,同本地賽攞牌穩定啲,不過其實都係(我唔想踩香港運動員
如果大家遲啲想討論去住呢個post先:
香港運動員討論區(13) 恭喜港足相隔54年再次晉身亞洲盃決賽週
https://lih.kg/3040788
聽朝呢度留返嚟update港隊資訊啦原來咁多人睇劍擊
我以為朱已經係全職kol
啲後生真係名都未聽過,我認知中係林聲,朱明葉原來換咗血
朱都係做返kol啦咁陳算幾好,佢夠高連朱身高輸蝕
亞錦仲係佢地,不過唔知係咪輸左香港所以換曬其實疫情之後出返黎嗰排,孫一文未復出,都有用班後生,仲好似攞過世界盃銀,今次亞運個人賽都上後生我都好意外
孫一文今次8強就對宋世羅
團體賽又可以睇韓中港
得男花女重團體賽較吸引
所以每次比賽都好睇籤運,邊係輸一次就等於廢
其實如果唔係淨係睇港隊,其他劍種亞洲水平都唔低,除左中日韓鐵膽,男重有哈薩克,男佩有伊朗,都好大競爭
巴打有料到男重男佩呢兩個國家都有留意男重哈薩克有個前十不過男重係日本嘅天下
仲有UZB女佩都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞