亞運港隊77/76每日直播 (3)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
我欣賞佢咁老實其實平時世界盃幾百人參加,奧運啲名額真係太少,仲要用大部分位用團體決定,唔係睇個人排名
真係一物治一物
但香港一般觀眾唔係咁睇
根本外國都唔係好理商業價值低嘅運動啦
牙朗有一次世界盃金,無大獎賽,其實上次釜山我以為佢攞硬之被大家踩到唔值錢嘅江反而有2世界盃1大獎賽金
吳諾弘點解冇份既?成績差咗?
咪就係 連登仔覺得啲人要全能㗎
香港男花除左ryan 同家朗 競爭好大 梁千雨同鄭鐵男都上緊黎 一個亞青冠軍 一個世青冠軍
大運嗰陣ryan話佢手傷嚴重到要做手術
蔡剋住marini一嘢衝埋去marini反應唔到
中國發展花劍早好多,反而而家算drop左,日本應該係太田雄貴開始,而家團體勁但個人差咁啲,意、法而家團體個陣未定,隨時可能反cup
朗有world cup 金冇grand prix金
奧運名額似係好似亞運咁要公平地跟排名決定,咁可能會有崔浩然
原來咁多劍膠
日本團體真係勁個人就松山同敷根都勁,飯村一輝仲後生,未來值得期待
講起大滿貫諗起韓國男佩oh sanguk(好靚仔),世錦個人團體金,奧運+亞運團體金,就係差個人金
聽日打男佩個人賽,可以期待下兩個韓國選手: gu bongil挑戰四連冠, oh sanguk就想攞金
松山今季世界盃1金世錦銅,但唔穩定,佢亞錦輸俾已經30幾嘅許俊敷根感覺奧運之後沉左,而家跌左出前16,其實而家亞洲個人黎講真係香港最勁,不過團體又第個故事啦,我都期待飯村
之前男佩三屆奧運嗰個又係無世錦金不過2022終於攞左
敷根曾經世二,啱啱攞咗銀,有一次蔡vs shikine都精彩
認同個人嚟講香港最勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞