蘋果連續航力都輸埋?!

240 回覆
136 Like 20 Dislike
呢D野贏黎冇意思
APPLE出篤屎我都會買
要拉靚電 同埋用無氧銅線黎叉iphone架 識唔識架
係喎 小學雞咁計法iphone又贏
如果你用3nm推一部iPhone4嘅功能,一個月唔敢講,一個星期應該得
製程先進咗姐,iOS都多咗十萬樣功能啦大佬
An狗可唔可以咪撚咁on9?
講得啱 我都係中意部電話連住條叉電線用
其實講eco system都太誇
起碼一半人係畀銀行app同d 密碼綁住
加上以前androind廢到嚇怕佢地
An狗係要賴三賴四架啦
S23u影相好過iphone15,拍片就調轉
唔升好過升
i狗真係i狗 人地每次發布會講明比上代續航多幾多 你就食完屎仲要話主人啲屎係香既
用iphone係咪高尚就唔知道啦! 不過好清楚你係一條識唔到女嘅死毒撚.
公屋i族要贏要威丫嘛
正常用到一日咪無投訴囉
下下要鬥到盡為乜,佢出新機姐無代表係最勁
排呢啲ranking有咩意義,想知道多啲
留蘋撚值得擁有
唔知電池技術幾時先可以突破到令到手提電話舊電可以維持到3-4日甚至一星期,唔使日日叉電
呢幾年不嬲都係iphone贏跑分

無論吹幾多次An機變到好襟用,幾勁都好
生態圈,用慣,勁嘅AS,再加上iPhone的而且確襟用嘅經驗,已經唔會令到人想轉An機

2017先開始用,以前一路都係An狗笑𨳍iPhone用家乜都要用iTunes,但An機可以一年就收皮
無大批轉會潮,但都感覺到多咗人轉,至少 galaxy 個 post 都見到多咗人問轉會相關問題。
點輸?你話 iphone 有得換粒 5000mah 入去就話啫。
我都唔知啲人成日講 iphone 核電為乜
所以而家Apple咪一直瞓喺度賣電話, 因為有點樣嘅買家就自然有點樣嘅賣家
各有各market啫
Apple吱牙膏我都覺得幾乞人憎
但好老實我現階段UI用得慣,一部機又可以用超過5年
而Android又冇啲驚為天人到人到我好想換過去嘅功能
其實真係無乜意思,因為好多 iphone user 根本唔在乎自己部機有幾好或者有幾差,總之係 apple 出嘅就 ok。
諗唔明點解15炒到
正常應該13機會升值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞