蘋果連續航力都輸埋?!

240 回覆
136 Like 20 Dislike
兩部神機
有排用
你呢啲叫broke唔係曲

一樣
用緊11 唔換
但都唔換an
iPhone好用
打機唔掂
有比較(速度)喎
apple 204 fps
8gen2 220fps
照出 andriod 用家唔使幫idog 擔心
我淨係知我部 Xperia z 乜柒都用唔到
Play store 都開唔到
13pm俾左條女 換左15pm
仆街想換
Apple 已死
用緊15pro max 加s23 ultra
唔知點解數據上明明15pro max輕啲,但拎上手感覺係s23u輕身啲
輸俾u23
用咁短買咁貴jm9
Fake news、蘋果大哥才沒有輸
睇返s23u 啱啱出嘅battery test 片, 嗰陣14pro max同s23u有得fight. 而家啲電degrade 晒所以變垃圾.

而家15 pro max,新出都輸咁多, 似乎個ios17 出事

https://youtu.be/HYhmJc6v01k?si=C9kZE2Va45yu07cg

https://youtu.be/gSn4HQG2Pi0?si=gmPMQND4nl8WcVAm

https://youtu.be/jRy2PCjSHMQ?si=Is1OLZrxcxX_Lge3
你可以唔用架
但你讀書嗰個AirDrop傳相你無份
再去到功課你就會知咩叫慘
你係大學用A記等於無人權
人地一句 你send個notes比我5S搞掂
你A記搞呢樣搞那樣
定你係無朋友嘅毒L唔知呢啲野
好多時用Apple為方便多過威
咩年代阿,大陸人都唔靠呢樣野你仲講
深山出嚟?定係邊個井到住緊?
要長日子出去一個MagSafe 尿袋就攪掂

煩黎做乜

呢啲測試無意思

真實使用係不停switch app and scrolling

Apple 係background app loading management 做得好好多

真實用上黎(排除單項非正常長用eg 打機兩個鐘)

iOS 完勝
文盲都上連登
睇隻game食幾多 CPU 同gpu 姐 一隻game不能作準
我部iPhone 6 Plus連登睇多層留言引用都彈app
iOS12當年更新完已經係咁
輸咗個口睥 好難令人返轉頭
冇咩我都4-5 年先換部iphone 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞