蘋果連續航力都輸埋?!

240 回覆
136 Like 20 Dislike
岩岩更新完會係background 重新做indexing,一直都係會晒電啲。如果做評測嘅人咁都唔知,就一定係唔合格。
再講幾多缺點都冇用
都係大賣
睇你肯唔肯俾錢嘅啫
ching咁幽默得唔得
你講到 s23 ultra 咁接近完美
做咩一定要加部 iPhone?
你個曲太撚低質
你真係唔係扮架WO
iphone 人士: 我一日都唔會狂用電話八小時打機睇片囉, 呢啲測試比較嚟根本冇意思

利申: android 狗
同一代既 android tab 仲有冇得 update?
係咩?碰
Gen 4 配 1050
我寧願 gen 3 配 4050
有無 fps 比較?
其實做到一日一充已經滿足到大部分人既需求
android版本停咗唔代表啲app都冇得更新
Nearby Share連android 6舊機都有得更新

Safari、相簿、Apple music、Apple Map、Messages、FaceTime 、reminders、notes、Find my等等全部都跟iOS 版本

你有冇見過Google map跟android版本更新?
14pm 粒電點會差過15咁多

唔多可能喎
邊有一部機真係完美,總有佢缺點,ios同andriod各自有佢優點,咁點解唔可以用兩部機??而且而家呢個時代一部電話點會夠用,一部公一部私好平常
其實冇人 care 你用乜電話
我依家真係起碼1個月叉1次
蘋果大哥沒有輸
咪係
老實講我寧願唔換住都唔轉an
安全性又差配套又差好快唔support
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞