蘋果連續航力都輸埋?!

240 回覆
136 Like 20 Dislike
我想轉會fold5架 但諗起屋企部mac airpod ipadpro apple watch
一次過換都幾和味下 蘋果生態鏈真係護城河黎
淨係S20+而家踏入第3年就已經順過遲大半年出嘅ip12 pro
相信我 你部iphone 換電就原地復活
逐樣轉
唔關事, 就算當年新出嗰陣都贏唔到
而家唔係ip5 vs samsung note2個年代喇
只要唔好走去信0個D乜鬼"android用唔到多過兩年"呢D都巿神話, 其實兩個system都已經好穩定
同一個system只要用多過三代, 都已經adapted to 個system
真心冇乜需要轉
ip 12都未有120hz
樓豬又輸
認同
不過我就係S2 用唔到兩年 轉咗去ios
冇乜特別破格好 或破格衰 應該都唔會走嚟走去了
真,呢度真係好L 多人logic 錯哂
我而家等無痕摺/卷軸mon囉, 睇邊個出到先
apple出到先我會轉

當然啦, 如果apple跳過哂, 直情出AR mon, 我諗到時應該冇人會再拗呢D無聊問題, 全宇宙歸順apple吧
你老母生你都on9, 比個價錢貴d 舊電仲要細左
都話ok 係咪智商稅交唔夠,白卡都識條數點計啦
轉移視線?唔係一直直線討論緊咩。

上面都有人話 S20+ 順過 iphone 12 pro (#227),可能大家使用習慣唔同啩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞