<木曜4超玩>台灣網上節目重新出發[30]

916 回覆
1 Like 11 Dislike
溫對鞋同襪真係錯晒好好哋著對高踭鞋唔得嘅
係,應該話五月天都係相信音樂老闆,其實相音一路嘅宣傳方式都係同一個套路,就係靠五月天嘅知名度去宣傳旗下嘅音樂人,阿信宣傳魏,而家魏加溫就宣傳另外兩個咁

女團我估都係Make Noise玩期間限定啫,我估係之前試水溫反應唔差,所以想Encore就加多兩個入去增加另外兩個曝光,琳誼本身都係相信音樂嘅,似達哥條女之前有參與溫妮音樂嘅創作,所以我諗係溫妮帶入去,所以我估可能係兩邊合作各帶一個入去~

難怪溫妮之前搞騷話出碟出出下無曬聲氣
係,應該話下半身出曬事,但佢好似好鍾意咁,我記得已經唔係第一次,次次睇片/相睇上半身無乜嘢,但一影返全身見埋下半身次次心入面都講句做乜鳩
溫妮次次走鐘獎衣著都唔掂
唔知佢係自己襯定點
上年就着件黃色grad din裙,今年條裙就fit,但衰係小學雞皮鞋
其實都30有凸,佢唔講野,淨係衣著有能力行成熟d既style
好似早排gucci請一班kol做宣傳,佢着上身其實唔差
早幾年木曜成班着晚禮服玩啤牌,個look都好掂
今次反而泱泱個look係幾正,但個人本身狀態差到呢
1c大肚
計返咪大住肚比人炒?
睇黎hook應該真係幾固執既人 對拍片勁高要求 令人覺得佢係閪老閭
不如講老闆唔可以同員工太FD
溫上半身ok 但腿型真係麻麻

仲咁著真係唔掂
唔知點解覺得今年泱部都明顯有老態 溫好似無咁誇張
依家似係lala唔忿氣被炒only
係閪老闆的話 文琳唔會介紹自己bestfrd入嚟做lala個位啦
文琳依家仲同lala咁姊妹情深
https://www.dcard.tw/f/youtuber/p/253613659

dcard 有人講,B44-1 呢個可能性最高

應該係條lala 覺得自己係Hook頭馬、重臣
但Hook 就覺得lala 狀態差咗,提醒佢
lala唔打算反省不特止,重想跳草裙舞兇佢
點知Hook 一野接受佢離職,重送埋資遣費
搞到佢好似輸撚晒咁,依家條氣咪唔順
最後玩很大贏定飢餓遊戲?
琴晚佢哋開live有佳燕同百祥
感覺Hook成日都係被傷害嗰個睇片都睇得出佢待員工都幾不薄,元老級人馬好聚好散咪好,依家搞到咁冇人開心loselose
不過見lala應該情緒病幾嚴重,可能因此理智失控
睇嚟飢餓又輸好撚慘

金鐘58人氣獎,疑似灌票又發生了
https://www.dcard.tw/f/tvepisode/p/253614591?cid=B9E4BC2B-9D1E-43B4-876A-52C334519AA5
琴晚11點尾見飢餓係贏緊2000幾票左右
雖然飢餓係中視,但如果真係靠灌票嚟贏佢,三立又肉酸咗啲
雖然唔鍾意溫扮可愛,不過佢真係keep得好
泱部佢哋啲皮膚不嬲都唔係好,係會走樣得會快啲

btw,泱部youtube有冇咩途徑可以向佢哋講拍咩題材咁?
https://www.youtube.com/watch?v=iKBPFsmicaU
最後一集舊木曜
水準係仲有
今年最高水準
百祥
終於有一集係長篇而且唔悶
成集都好好睇
今集冇飛過 睇晒
呢個做200集幾唔錯
成年最好真係依集
好有舊時嘅一日feel hard core得黎好睇無冷場
其實四個入面最好聲既係Ring同小魏,溫妮對比另外三個真係唱功最麻麻
不過搞下呢啲期間限定既都可以既,多啲新鮮感
可惜已經係最後一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞