<木曜4超玩>台灣網上節目重新出發[30]

917 回覆
1 Like 11 Dislike
開POST條友被BAN/自刪?
最後都係搵返威力返嚟,最撚慘係威力你都唔係新手嚟㗎啦,仲要係前麥卡貝人都可以拍埋啲完全無內容同唔合邏輯嘅片出嚟

唔講話木曜片本身觀眾嘅要求比其他Channel高,就算威力你放返喺你平時合作嗰啲普通YouTuber度都唔合格啦

開頭任拎完之後話其實有任務,正常以為係喺拎完嘅嘢入面睇佢哋揀要留啲咩啦,你走去話放返原位之後再重新揀過,咁你成段片即係可以話係廢嘅咁拍嚟做咩,中間完全無內容可言,自己出鏡又無效果,之後無端端搵條女返嚟健身操都唔講係咪借啲意幫條女出鏡,最大問題係最後公開間諜任務同個個講嘅嘢又唔同,完全拍開心無邏輯可言

威力你都係為錢啫都明嘅,但話曬都係百萬Channel嚟,你都交返啲正常合格嘅貨仔出嚟啦好無
一打去咗金魚腦度
泱啲反應浮誇到仆街
感覺上一日系列都仲知道點拍,維持一樣但將陳百祥嗰份分返俾主持人做
但其他片就真係出哂事
其實木曜已經冇得救
個個主持都唔會再以節目為重心
kid本身都多job, 坤達又玩很大+energy回歸
首先冇咗兩條仔已經唔好睇
女仔嗰方面 溫妮又去做女團, 得返映同阿部

唔諗方法改運作模式 真係係咁先
(利:諗唔到乜野新模式
威力唔撚掂嫁唔知有冇人睇過陸子玄啲片,啲view數低到仆街,啲片就係威力做企劃加攝影,即係雖然陸子玄條channel 同木曜差好撚遠,加上都有條女冇乜效果有關,但睇過啲片就知,真係好撚無聊

好耐之前陸子玄啲片唔係搵佢嘅,但近呢一兩年到先搵佢,我諗都係想佢幫手諗吓計,但條肥佬完全唔撚掂,諗啲企劃超撚無聊無聊過陸子玄自己一個拍嘅片

即係搵個肥佬番嚟係完全冇撚用
我諗威力係J0幫陸子玄搵嘅,不過我諗J0搵佢嘅原因係J0其實有講佢係反對陸子玄入行,亦應該知道個妹其實乜撚都唔識但又話要入行,你睇陸子玄根本同大魚無乜分別,肯定要成日幫佢執手尾,又怕個妹俾人蝦,所以搵個識嘅同行幫手睇住佢,咁搵威力的確無錯嘅,反正陸子玄入行都係為玩同夠生活就好…

我記得最初幫陸子玄嗰個唔知係前經理人定咩,都係個中年呀叔嚟
係,叫小武又係咁上下嘅肥佬嚟

其實佢搵威力嗰陣子玄都入咗行幾耐吓,佢其實好早就做直播打機以前仲做過17直播,拍YouTube 都拍咗一段時間先搵威力,我諗搵佢係想威力幫手諗吓計,以前子玄係有講過佢啲片view數太低有唔開心

不過我覺得佢雖然想YouTube 多啲人睇,但佢又好似你咁講,就算唔得佢都餓唔死,因為佢直播嗰度keep住有班人課金畀佢

同埋佢好過大魚嘅,大魚好似都幾大鑊吓,又遲到又亂咁講嘢,子玄最多都係成日唔知講乜同發呆啫
大魚好似已經退出?做返上班族
係咪做上班族就唔清楚,但佢而家係冇乜喺網絡界出現

佢係冇人再搵佢做嘢,所以冇得唔退

之前因為失言連宅知道都冇得撈,之後番返去麥卡貝都唔知點安排佢,之後j0,Sundy佢哋有幫過佢,整咗個YouTube 企劃有預埋佢幫佢出番嚟,但做咗排又畀人投訴佢成日放飛機同遲到,之後就冇搵過佢拍,都冇乜人再搵佢做嘢
印象六嘆好似屌過大魚係自由新鎮亂咁嚟
呢單嘢大魚又係太離譜之前有時佢喺節目亂講嘢六嘆已經忍佢
係,好撚經典後尾佢哋好似拍咗條片,成班女傾偈咁講番單嘢,但大魚死都唔忍
最後導火線都係強姦定ME TOO講錯野單野 之後就自我消失
強姦,佢話如果女方唔想畀人搞,應該唔好飲咁多避免飲醉之後嘅風險,最後講咗句如果飲醉酒畀人姦咗,代表條女本身都想要
究竟幾冇腦先會講得出呢句說話
台灣腸再加埋手勢
我承認我諗歪一邊
呢d說話大把連登仔都咁講
都係個句 木曜/其他台仔youtuber
都係食左疫情封左3年嘅紅利先發起
而家開翻關加short video泛濫下
啲人點會坐定定係到睇你啲長綜藝片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞