<木曜4超玩>台灣網上節目重新出發[30]

917 回覆
1 Like 11 Dislike
丘涵一掛住彎腰望mon就
真是個好遊戲
點解台灣個個好興簽撚曬字 甚至都生埋一段時間
先黎擺酒
點解過去三年有武肺
關咩台灣事
我諗今年擺得酒嘅起碼有一半都係早兩年已經註冊哂,純粹出嚟補擺酒
條眉搞搞佢啦
結婚從簡嘅好似都多咗,小餅+棠老大&關關+小士好似都係去登記就算
我老婆好大方
大佬就係武肺唔可以多人聚集
一直delay到依家先擺洒囉
美國編 百祥班底最後之作品
根據這位前員工表示,6月的美國行之後ERIC就堅持要開除1C跟堯兩位元老,接著引發製片孟哲、伊達自請離職,最後雪球越滾越大,不過為什麼堅持要開除1C跟堯,這只有去了美國的人才知道。
美國行,Eric都好似有去
其實會唔會係佢睇到d野又唔方便講
或者有d野講左會影響1c同堯以後搵食,咪廢時做到咁盡
但係如果真係1c同堯衰左啲咩大鑊野既話
又無理由個個都咁撐佢地一齊走
好耐冇跟木耀啲嘢,最近睇返佢哋
原來Akb有叫過阿部參加Produce 48,不過好彩佢冇去,佢實俾裴允靜屌到喊,同埋我覺得佢都幾大機會唔會出道到Iz*one
https://youtu.be/pRz-P2q0SZU?si=E7Ka-HFeMd3ZvO5B
有時諗1C同堯兩個係咪做咗啲跟開一路以嚟習慣做嘅工作決定,但咁啱今次去美國俾Eric見到而佢又覺得好大問題,加上本身大環境問題,Eric先決定要用佢兩個嚟祭旗,棄小保大

但我諗Eric都低估咗成個製作團隊個團結程度,結果成team人唔見咗

btw見到喺LA Eric同老人、泱去睇波食飯嗰段覺得怪怪地,點解好似真係完全冇其他攝影或者工作人員跟咁,要Eric自己全程揸機
大峽谷個part 都怪啦
Ida同敬庭IG都提到以為大峽谷應該至少有一個鐘
應該係新製作人剪走左好多舊crew嘅內容
睇黎係"新製作人被落命令要"
泱泱正到
唔講唔知原來今日走鐘獎
溫妮正到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞