<木曜4超玩>台灣網上節目重新出發[30]

917 回覆
1 Like 11 Dislike
放火新女係香港人?
香港女網紅喎.........未聽過
之前唔係同本本?又散咗喇?
無公開承認過,可能只係螢幕情侶掛?
本本副body都幾尾機
有追開so fei既ig幾可愛既,唔怪得早排去左選啦啦隊
蘇菲正好多
pyoapple有去重要啲
大波到咁 抵佢既
博恩好慘黑仔到
咁既大話都講得岀,比返啲眼淚大家呀
條友連自己個女都係咁呃
好似早排threads好紅嗰個夢女咁
有無懶人包
就係知佢比佢廣告錢送左比外賣仔
then?
個人話自己好慘國軍對佢好差咁
之後比人話佢講大話 仲有女係立委候選人 啲國軍事例唔係真 不過女就真係脫關係左
啲酸民就話佢點解唔查証 害左國軍
又問係咪做政府宣傳等等等
總之論點好奇怪 人地條片又無政治又無批評
條片就係派高額小費俾外賣仔,到最後一個就派最大金額5萬
點知個外賣仔aka前飛官收到之後好感動就一連串咁講自己嘅故事
話自己做飛官十幾年前飛機失事跌落海、啊媽又重病請外傭好貴、又死老婆、又要獨力湊大三個仔女、自己早排又淋巴癌……
講得好感動,個個都喊曬
點知俾人發現佢個女有喺條片下面留言多謝博恩,仲要選緊立委
之後國防部又出嚟澄清話有呢位軍人但冇失事紀錄
個女就發聲明話其實佢阿媽未死,係從小離異,而佢自己都唔知佢老豆一直講嘅係大話,俾佢老豆呃咗咁耐

啲網民就覺得邊有可能咁橋,陰謀論覺得博恩做騷,全部都係set嘅同埋鬧佢唔查證過先出片
事實邊有咁多巧合
一係博恩一係間公關公司講大話喇
我又覺得博恩要set都唔會set得咁低級睇佢fb同百靈果嘅反應都覺得真係無辜,同埋我有睇曬段片係完全冇帶咩風向批評政府鬧國軍部,係純做善事+食Mr beast style嘅流量

我覺得係個外賣飛官病態地9upper上身,個女臨近選舉又想出下風頭又唔想爆佢老豆講大話就變到依家咁
因為呢啲大公司廣告一定係選角
除非對父女呃埋間廣告公司啦
唔係我真係唔覺會冇人check佢背景
近期 日一系列題材好悶, 以前好好睇
條片話明唔係業配係random派俾外賣員
唔係講派報酬咩,點會唔係業配
kid條結婚片除左多謝玩很大,仲有多謝木曜
佢係foodpanda代言人有收錢,但出呢條片冇收錢
ENERGY重返榮耀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞