<木曜4超玩>台灣網上節目重新出發[30]

917 回覆
1 Like 11 Dislike
麻煩呀嘛
關木曜咩事
呢個po其實變咗台灣yt綜合討論好耐㗎喇主軸都係講木曜不過會順便講埋其他人
以前都有另一個台灣yt po不過冇乜人理咁解
好似話攻堅多處
但依家傳出來就得蕾拉兩公婆+Joeman
Joeman 唔洗保釋就放得
咁睇蕾菈應該斷正
而且Dcard D人屌蕾拉大肚都吸

其他人既話,我估YT 圈內,酷炫、孫生、艾莉絲、瘋男兩條友都好大機會
本次網紅圈染毒,除了Joeman之外,還有多達9人都被抓,當中爆出來還有網紅蕾拉夫妻,也持有大麻因此被抓,同樣無保飭回。
9人
反骨收皮啦
唔覺反骨會收皮,佢哋比人感覺唔止淨係大麻
其實隊草都好正常姐
但係台灣隊就係犯法啦 所以都冇計
本身都唔係教育頻道
據了解,檢警在Joeman家中還起獲10多條捲菸紙、微克級電子秤、研磨器等證物,設備相當齊全,可以說是「專業大麻戶」。
至於蕾菈夫妻倆對於案情則是避重就輕,供稱菸斗是在泰國購入,不清楚怎麼會帶回台灣。目前檢警已採集涉案人等尿液送驗,最快3周後會有結果,而詳細的案情也有待調查釐清。

原文網址: Joeman家藏「微克電子秤、研磨器」!專業設備曝 網譏:呼麻老司機 | ETtoday社會新聞 |

蕾菈咁都仲唔認
joeman收皮令人開心d
反骨果班人無吸毒群P之類我反而唔信
嗰陣第一次接觸老高呢個youtube,比佢哋捧到好勁,一聽佢講嘢wtf??? 上集真係好睇,下集就老高之前都好睇
話晒係師姐
溫妮隊野去左樂天主場唱歌,唱現場成隊都一般,唔知係咪音響問題
佢地唔係不嬲都一般架咩
今晚宅知道又有阿部
tbb班中年會唔會唱得仲好
AKB 阿部
鳥屎又想扮邰哥叫陳百祥

之後阿部臭隔離好耐無開直播
我本身都唔知台灣人咁迷信
睇完個集 直情對溫泥嘅弱智程度開始反感
有d覺得係木曜既人設 佢果日既角色係要做老高盲粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞