[PS/Switch]伊蘇X -北境歷險討論區 - 9月28正式發售

335 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇伊蘇粉絲下星期正式發售

本作舞台位於分佈著無數大小島嶼的北方海域「奧貝利亞灣」。

年輕冒險家亞特魯‧克里斯汀在該處邂逅了海洋民族「諾曼」,而在當地襲擊人們的不死亡靈「古里格」究竟是什麼……?

駕駛帆船行駛在大海上,以海圖作為線索探索廣大的海域!有時還會與敵船進行海戰,

本作乃是以追求「冒險樂趣」為號召的伊蘇系列最新作。

年輕時的冒險家亞特魯‧克里斯汀
在北境之海「奧貝利亞灣」的全新冒險即將展開!

https://youtu.be/MwvUg3Xp104

官網:https://www.cloudedleopardent.com/game/ysx/zh/
期待
玩乜架?
好多驚玩…

柏德 lies of p 伊蘇 蜘蛛俠2 阿凡達 刺客 直落FF7R2
軌跡巴係falcom post台柱,點會唔知玩乜
明明過左檔STEAM, 但為左YS10又要開返部封塵PS4出黎
ys10
今年仲有p5 tactica
幾時先係pc上
點解唔同步呀
唔想用ps4/switch玩諗着等steam出算 或者換ps5先算
有無中文版?
隻隻F社驚都衝首發, 等唔到
STEAM版等特價再入
唔好好似9咁
明顯係閹割就得
switch應該lag到仆街
ps4手制唔舒服唔想開
想等steam但驚要等成2年
唔通要買ps5
同日版同步出
好好玩
你認錯人
9都幾好玩呀
其實可唔可以個故事唔好咁割裂,
一集一個故事,集集個故事都世界滅亡咁⋯⋯
連貫d,整幾集完左佢啦

1-2集故事精彩+0集咁
然而設定上佢有成百冊冒險記,
好似軌跡咁連貫咁出的話去到太孫嗰一代都睇唔到結局
無話1集1冊既,睇官方點解釋
如果佢1集1冊,我地死哂都一樣無結果。
咁伊蘇咁多集以黎都係種族滅絕或世界滅亡既大型事件作為一冊書既故事
而唔係去到某地方飲飲食食溝下女過幾日就去下一站既遊記
幾冊書既內容出一隻GAME真係靠自己腦補就先有

而且伊蘇既結局一早設定好, 就係老年紅毛去北極冒險失敗回鄉寫書
想棄坑就記住哩個結局就好
個故事趕收工Feel

亞普莉莉絲 故事唔夠
Ys明明隻隻都差唔多啲畫面又差
但每次都忍唔落手買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞