【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (25) THE BOOK 3| 夜駆十億|ASIA TOUR|NHK 18祭

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

有得聽啦
想問正常係咪已經開始倒數緊?
我較左首爾時區好似冇反應
KKBOX用戶, 請按此
https://www.kkbox.com/hk/tc/album/Kl2FWl75BqJm-rboJ2

實物我仲未收到, 不過集運倉個邊成功收咗件
祝大家早日收到實物

長官早
出新碟LM
勇者串流平台有寫埋英文歌詞
And we begin, right to the story
Out to meet people in this journey
So hurry up, our chase will go on forever
Ever, ever, ask for how long
.
.
.
And we begin, right to the story
Out to meet people in this journey
So hurry up, we can't be in love forever
Ever, ever, ask for how long
Sony出貨唔Send email嘅
好彩你地講, 我入sony網先見到佢出緊貨
https://store.kadokawa.co.jp/shop/g/g322306001062/

送yoasobi號杯墊本書開左amazon pay
之前比唔到錢唔識比錢可以試吓買唔買到
一個CODE 抽一場, 係咪一個FC AC 可帶一個非FC 入場?
定係兩個都要FC, 用一個/兩個CODE?
韓國埸有冇人去
買到的話梗去架
諗緊 得一場
佢開兩場連埋機票抵玩啲
買到就去
仲要今日收埋碟
暫時試依家可以抽到多過一場,要全部都係fc會然先得
去咗junk mail
我啱啱先發現
今次依個榜好多高手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞