【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (25) THE BOOK 3| 夜駆十億|ASIA TOUR|NHK 18祭

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
貼個hmv 價錢牌落去
the book 3 idol 特典版可以係邊到可以買得平d ?
之前有人share animate個網,空運貴到可以買第2張 album
CDJapan
不過你要預去郵局收貨
正如我上面#297講
聽新歌
好似只係yoasobi store先有idol 特典,應該最難搶

On99 post啫錯Book 1特典圖
再補返Book 3特典圖
請問點樣買佢官網個D goods ? 用佢官方個個代購話唔送香港
新写真
夠鐘loop歌!
等MV先loop
Youtube依家得好少人聽首歌,我係佢哋channel係搵唔到首歌要直接search先有
首新歌好有初音嘅味道暫時覺得一般,但副歌好聽
集運地址
最方便都係用B&S 雖然美國嗰邊Bam得好緊要 但日本暫時冇問題。
前幾日先收到Yoasobi 官網買嗰件Graffiti Logo Tee
https://shorturl.at/mALT9
Youtube官方齋歌唔係不嬲要搵Artist topic先有?
channel搵唔到應該正常
係playlist有放一兩首齋歌
MV多數同動畫有啲故事關係 我用黎了解歌詞多啲
半分冗談、半分本気ぐらいで、「“アイドル”が売れなかったらYOASOBI解散かな」と思ってた。
でも自分の実力を甘く見てましたね。「もっとすごかった。ここまで柔軟に世界のことを考えていいんだ」って

https://rockinon.com/news/detail/207463?rtw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞