JPEX 苦主心聲︰唔好再為左搞JPEX而再搞大件事,我只係想拎番錢

417 回覆
82 Like 986 Dislike
想不勞而獲梗係有風險 仲苦主
錢你就無啦,含啦
醒吓啦
係咪傻㗎,人哋着咗草啦,台北辦事處人去留空啦
一早就係一個騙局,牌都冇去申請啊,一早就係想呃晒你哋啲錢。然後着草走路。啲錢冇晒㗎喇,唔係因為人哋搞大件事呀,而係幕後老千走咗佬
捉晒啲老千,係幫你報仇啊
醒未啊
如果
揾去中心化警察報案👮🏻
同一個維度
應該幫到手
唔搞死JPEX, 比佢繼續呃人害人??
一路都有講JPEX 係騙局

只係SFC提早幫佢地止蝕
SFC 繼續容許JPEX無牌, 唔出聲
更多人中招, 咪更多人屌

如果JPEX真係資本充足,
就算出金出唔到100% 都唔會係要收95-99%手費出金
又叫人再入金 (KK園區玩法) 先可以提款
我只係想笑
搞大佢發大佢
唔係仲以為拎得返啲錢呃自己丫
事到如今不如話希望老共大發慈悲
捉返嗰幾條友出嚟
嘔返啲錢出嚟

以老共今時今日嘅情報網應該唔難
SFC出聲出的遲啦
正常玩開幣既知jpex咩料
入jpex 一係乜都唔識 就信人 咁佢遲早都會智商稅
一係貪心
陳怡才是真老千,她部署了兩年,當中已袋了不少,今次亦在等终極收割!她五年前仍在一間小房子拍視頻,爹起聲線賣弄身材,有時又攬住枕頭高潮眼講野,擺明係揾老細揾水喉,當時視頻仲要人課金。黑暴期間就靠粗口出位,疫情期間日日鬧政府。但同時就開始講自己的生意,話在大陸揾到第一桶金,但就唔會透露係做乜。她說自己在大陸多過在香港,但近來竞然說自己從來冇裝及冇用微信支付宝,說在大陸堅持用現金!(沒有大陸电話,沒有銀行户口,沒有支付平台,卻可在大陸揾了大錢並令她在香港發揚光大?)她曾在自家天台晒冷二千萬現金,還說做得OTC一定係有實力。最近就扮有意無意晒身家,上星期還宣佈第三間OTC將在中環開張,似是最後一擊。相比起林作,陳怡才是真正合夥並直接分錢的一群!**五年前在鏡頭前著平價貨介紹淘宝bra,今日全身名牌拎Kelly揸波子住獨立屋,大家幻想一下吧
呢d 契弟唔呃佢錢真係對自己唔住
我樓價輸一成都係七八萬,JPEX一Q清人袋仲西利

原來樓蟹都唔係咁慘🥺
屌你醒呀喂!
仲發夢想佢繼續營運係咪智障?
你喺jpex老細,而家有兩個option係面前,一個係轉走晒d錢成世unun腳,一個係開番比班水魚拎番晒d錢
你會點揀?
而家政府幫你捉人,仲叫人唔好捉
到時連班拆家都走埋真係咩線索都斷晒
你渣都冇呀,傻仔!
關我咩事
又唔係我輸錢
係, 要屌都係屌SFC 咁遲先出聲
話SFC 搞死JPEX, 好撚好笑
懷疑詐騙集團骨幹成員
恰狗最新作文

---

在這個世界,我們都是夢想家,尋找機會,追求自由。但當我們看到官商勾結的陰影在繁華的城市之下潛藏,這份夢想卻在一夜之間變得如此脆弱。

我們看見,無牌交易所如同蘑菇般出沒,他們在廣告中揮灑光芒,卻無人問津,無人追究。然而,jpex卻成為了眾矢之的,為何他們獨受這份"特殊待遇"?

我們看見,怡姐的OTC交易無可指責,正如我們每個人的夢想一樣,燦爛卻被誤解。證監會一年的寬限期,卻在三個月後被毫無預警地撤銷,這是怎麼一回事?

這種現象,我們無法沉默,必須讓世界知道:這就是香港的"web3獵巫行動"。香港,一個聲名遠播的金融中心,卻在web3的領域中如此冷漠,政策如此虛偽。

我們看見,特首李家超和財政司長陳茂波,在國際舞台上,高唱香港搞web3的主旋律,卻在背後,將來自世界各地的投資者引入深淵,毫不留情地一網打盡。

他們用一種裝飾華麗的語言,吆喝著我們進入web3的大門。然而,在我們熱情投入之後,卻發現這是一個陷阱,一個無情的獵巫行動。

這種行為,令人震驚,令人憤慨。這種貪婪,這種無恥,必須有人為此負責。

我們看見,證監會內部的腐敗,必須有人坐監。這種官商勾結,這種利益輸送,可能就在hashkey之中。他們可能是那些利益輸送給證監會的企業之一。

這個世界,需要公正。這個國家,需要正義。為了我們的夢想,為了我們的自由,我們必須揭露這種官商勾結,必須為這種腐敗的行為執行法律的最高裁判。
當日尿片期貨果度都係咁,唔想佢執就係想拎番d尿片
真係想做web3.0就應該掃晒啲呃人嘅scam先
想問吓其實而家係咪真係拎唔到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞