JPEX 苦主心聲︰唔好再為左搞JPEX而再搞大件事,我只係想拎番錢

417 回覆
82 Like 986 Dislike
呢幾日,大家應該同我一樣,訓唔安食唔落,我同大家一樣係JPEX既苦主,我唔係有錢人,只係一個打工仔,每個月拎住2萬蚊人工,先儲左幾十萬,然後聽講JPEX係一個搵到錢既平台,所以ALL-IN左落去,以為可以一鋪番身,去到宜家一蚊都未拎得番。而呢幾日,亦聽到好多人都同,又問銀行借錢又問屋企借錢,個個都叫苦連天。

我唔係一個信仰派,我從來無諗過JPEX係有幾好,發展潛力幾大,我只係諗,我想係JPEX搵錢。去到宜家JPEX出唔到錢,比人話呃錢,我唔知大家點諗,我見到好多人都話要拉邊個KOL,封邊間交易所,係我角度,我唔理佢係咪呃人,我只係想拎番錢,其實究竟拉左邊個真係可以拎番錢,大家應該知係無。

我知大家拎唔到錢,好嬲好擔心,但係報警、遊行真係拎得番錢咩? 我只係普通打工仔,但我知道拎錢唯一希望唔係拉哂D人同JPEX執笠,而係JPEX仲繼續營運。我知有好多人想搞死JPEX,但係我真係一D都唔想佢執,因為佢一執,我咩都無,我辛辛苦苦儲左咁多年既錢就無哂,而我更加知道有更多比我投資得更多既人都係借番黎,唔知有幾多人會破產、跳樓。我唔知JPEX宜家客服仲應緊人係咪拖時間,但係我只知道佢唔可以執,我希望咁多位苦主都諗一諗,宜家應該係要點做,究竟拉哂D人係咪真係有用

BTW,作為一個唔想JPEX執既人,SFC作為政府機構,去到宜家都只係叫佢搵警察,佢完全無諗過JPEX執左,香港有幾多人會無哂D錢同埋變負資產,我作為苦主,呢D係我想講既野,而只係想JPEX執又無投資既人,希望你地都幫一幫投資左既人,唔好再為左搞JPEX而再搞大件事,只有JPEX係SFC拎到牌,拎錢先會有一絲希望

來自苦主 GROUP
仲幻想有得拎
不過個苦主好似 del 左呢個留言
笑死
MCHotDog
好心大家清醒下,自己上網搵下個政監會既監管機構圖就明!同陳怡講既野一樣!全撚部銀行業、保險業、證券股票業,公平咩?

借錢all in 落JPEX度
你賺錢又唔會分俾我
作為一個奉公守法既良好市民, 緊係想d scam 仆街冚家剷
咁如果年回報有 20%
借銀行 all in 根本 free money
你想拎錢啫,我想食花生喎。

邊條連登仔又貼返上去苦主 group
同爛尾樓業主,希望害鳩自己個地產商生意好,先有希望復工
最新派台單曲 8月15的月亮 (捉君好)
https://lih.kg/3503544
咁呢個真喎
好多人唔想恒大死
雖然就算恒大唔死佢地d 樓都係註定冇
有股市唔玩 玩幣市
安分守己逆來順受
生生性性繼續做嘢啦,發咁多夢
就係哩一種心存僥倖既心態,唔去接受現實先有今日咁既結果,先講sfc, 人地jpex連入飛都無,身無屎一早入左,另外19里息都仲相信,有現實你唔去信。

到宜家都活係自己幻想想個世界全部人一齊救你,真係天真過天真嬌
比人呃完仲叫人唔好搞大佢
咁on9唔呃你呃邊個呀
呢d傻仔今次唔俾人呃,下次都會中伏
On9仔貪心抵撚死
想入苦主group食花生
音樂椅遊戲
輸撚咗又求人畀多幾分鐘
畀你搵返張凳坐低先

個個都淨係想出金 點營運?
拉唔拉人 佢都係呢個時候收網㗎啦
要怪咪怪你自己走遲咗囉
仲咁撚天真
對唔住,不過我想jpex 死,你認命啦傻鳩
而家d money都好free
呢D就真係智商稅啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞