JPEX 苦主心聲︰唔好再為左搞JPEX而再搞大件事,我只係想拎番錢

417 回覆
82 Like 986 Dislike
低撚死
貪得黎又無腦
翻譯:繼續比佢呃下個我先拎得返啲錢
屌你老母咁撚黑心抵你死
嗱有政府兜底20%先會all in 但係佢無
藍絲係咁,唔搞事未冇野囉
如果呃完錢要俾返你咁我做乜要呃你
但我知道拎錢唯一希望唔係拉哂D人同JPEX執笠,而係JPEX仲繼續營運。

即係佢想個騙局繼續滾落去, 咁佢就唔駛成為最終受害者

講真, 間嘢繼續營運落去, 佢咪又會繼續放哂啲錢落去, 鬼會走貨咩
心態咁撚似大陸d爛尾樓苦主
睇佢嘅語氣
佢都唔係真心相信 Jpex,佢或多或少都估到間野可能有問題,所以佢嘅態度都係諗住賺一筆就割禾青。後來可能想再賺多啲,或者走唔切,依家才會中招
喺佢嘅角度,佢想攞返錢,絕對可以理解
但係以 Jpex 嘅運作模式,點讓才可以繼續運作?
係咪要注入新資金?
如何確保新資金嘅安全?
即係佢嘅立場係:你哋唔好阻住 Jpex 繼續吸新資金,咁佢先至出到金,新資金嘅死活關佢L事?
好啦,既然佢覺得Jpex 無問題,應該俾佢繼續營運
好簡單,唔好依賴新資金,叫佢借爆 P Loan,再 all in
如果佢係街度上連登見到你呢個comment
捉鬼真係好好用既手段, 同垃圾鏡每次柒左都係hater搞事一樣
一係PK一係all right
笑撚死
笑死, 之前班傻仔仲周圍咬人, 笑人唔抵得人成功

仲吹到100%, 華爾街top tier既trader都做唔到既野, 佢地竟然信呢班KOL做到
唔得閒睇訊息, 但又收到好多新手私訊, 咁即係有睇定冇睇? 得閒定唔得閒?
輸打贏要?20厘你覺得會係低風險?

承受唔到損失唔好賭啦屌
你愈痛苦 我就愈笑得大聲
執未
仲霸氣過當年走住嚟屌,呢個直頭係走住嚟原諒
尿片單野,大家有眼睇
督爆左又點
搞大左盤生意就開始唔專注業務

搞埋汽車足球人壽理財 樣樣半桶水爛尾

d錢蝕撚曬 哪有本錢起樓?

d韭菜係大陸夠膽死買樓花 同擺幣落JPEX班人一樣抵死
咁睇埋苦主彩數 如果拉到幕後金主 封左佢副身家 十億可能濕濕碎
ON9,財到老千手仲想攞返啲錢
佢比返啲錢你 我照價賠多份比你呀
我就係想睇人仆街喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞