Cyberpunk 2077其實唔差 係輸在傳媒抹黑

154 回覆
34 Like 154 Dislike
3060Ti 開ray tracing ultra冇事
你聽支那話玩?
一開始又話免費dlc
ps5 定 steam好
可惜故事太短。 原因臨時成個故事改 要重製
一開始係太多bug真係差,宜家就好好玩
利申先當日係預購pc 記得家用版係仲災難
最記得係黑畫面bug 中bug中到以為係劇情一部份都算經典
嗰陣求其過晒就算 前排有開過game的確啲嘢fix返好晒
出dlc會重新開save體驗多次
樓主發佈果陣無坐咗監?
記得之前有個patch已經執咗npc行為 宜家周街開槍係啲人會嚇到走
超多bug,今時今日都仲有,好心整好啲bug先推出黎

Btw,預訂咗DLC,9月26日
係唔長
好彩都算幾到肉
同多嘢刷
支線任都有趣嘅
支線好多都好深刻
最有印象就係市長屋企比人SET左個密室+洗腦
然後有把聲直接hack入左玩家到叫你唔好多事
最後如果選擇講比市長聽 個市長會直接收皮消失 之後都見佢唔到
唔講比佢知既話後面睇得出佢成個人好似變左機械人咁
成件事真係又心寒又絕望

同動畫一樣 V就算幾勁幾有勢力都好
最終BOSS係成個城市 成個制度 永遠都打唔敗
你好明顯混埋一齊
DLC本身就講要錢
同步免費更新新系統
呢嗰樓主嘅言論好瘋狂
弟兄,係玩唔到啊!
申利:當年首發入
dlc近了
果陣開ps4衰過powerpoint都未計你好唔好玩, 你都唔會想開
你們應該買了
好多傻鳩跟人講 自己又冇玩過
cyberpunk 同no man sky都係
2023年啦
首發ps4 一開波d畫面奇奇怪怪 直情未整好咁
過幾日patch完 都係lag到仆街
果陣用望一望人就腦爆炸果招 勉強爆左機
lag到槍都廢事開
出dlc會再係ps5重新玩一次
如果唔係本身最鐘意既game係the witcher3
實永遠屌柒間廠 無第二次機會
火車無左

大樓店舖真係入得既又唔多

主線又超短

期望落差
上面有人講NPC會消失都係第一二次patch嘅事
本身係一嚇就踎低
俾人話完就改做瞬移消失
1. 本身隻game當年未做到就要急住出
2. 好多人用PS4 玩,硬件根本推唔掂,但為佐PS4 market 夾硬出
PS4 pro我幾個鐘彈一次
好無癮
我都係黑住咁過
上網睇先知係BUG
我都係, 以為睇唔到嘢..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞