Cyberpunk 2077其實唔差 係輸在傳媒抹黑

154 回覆
34 Like 154 Dislike
Bug到爆炸,last boss仲係14fps咁打
公道講句
係動畫>遊戲
我覺得2077內容偏少

好似好快爆左機就無野做咁
cost 太大
玩晒支線玩左成120個鐘,可能我玩得慢
一開始多BUG差

但佢只係多BUG,而唔係唔好玩

呢個先係重點
珍 用ps4學咩人玩2077
好鐘意佢d人設,特別係銀手, 若惡,kenny果班band 友各自發展,隔幾十年靠v先可以再上台夾返首。 v再去厠所啪丸比銀手上身

雖然啱出我用ps4 pro玩到飛車load唔切場地,npc變t人外有d抱怨外都無阻享受入面個世界, 每個神機錯亂都有段故, 大河個窒仔條變態路線都好撚正

無留意細節真係好容易比bug影響既心情我都好明,不過優>缺就夠
最尾係咁啪丸其實幾正
仲有音樂都好撚出色
鐘意聽電野既 rebel path啱晒feel
(仲要係初次用銀手殺上去荒板) 好爽

然後鐘意band sound既好多歌都啱你口味
never fade away
chippin in

即刻睇官網yt music極速學識,每次彈我都會諗起銀手同v

好撚好玩
為左幫 Rebecca 報仇, 等埋 DLC 出, 一次過玩
果時3070玩其實剩係遇過黑夢果個痴線BUG
以為成場都係要摸黑玩之後都冇乜大問題
fix完bug之後玩
夜城真係好正 有得揸車周圍遊覽個feel好正

唯一係個故事支線配唔上夜城
8成任務你就咁 改個幫派名然後放落去GTA5 都可以無違和感 有d浪費Cyberpunk 呢個題材
爆完機 係帕南任務線做得幾好

但對比巫師3支線 幫助補充世界觀,投入去個世界 呢樣真係倒退唔少

主角同傑佬比人格魅力都差好多
一個淨係想要上位 生存落去
一個要絕世界中兩害取其輕 救世界

有極權獨裁政府 但係冇反抗勢力可以加入
希望dlc可以改善呢點
無錯
依家社會就係興極端咁踩or棒,中肯說話無人想聽無人想理
但係時間會證明好多野,cyberpunk呢個系列一定會出續集,個ip一定係會繼續值錢
對於d無腦跟風既人只可以講,你享受既野永遠都會比識低欣賞事物既人少好多
好似上面有個回覆話咩城市設計無聊,果種井底真係由個心到表現出黎
仲要跟風屌
PS4版最多bug PC版其實可以接受 跟住成棚人就跟住PS4班人起勢屌
「cyberpunk 呢個系列一定會出續集」
點解我睇到既新聞係話 CDPR 做埋DLC 就會唔理Cyperpunk 呢個項目?
你睇錯
Starfield 係 Fallout, Skyrim + No man Sky

No man Sky 宇宙探險部份真係平庸

不過 RPG部份真係做得好 好過Fallout, Skyrim
陣營任務好出色,支線又有fallout 人體試驗,人性測驗

不過loading太多,太空中做唔到星球landmark 難吸引玩家去接任務/探索, 開放世界感比Skyrim 小, 所以宇宙探險個feel好差

RPG唔適合做開放宇宙 仲要成千個星球
濃縮到返10個星球 隻節奏就好好多
會出續作.續作未有正名,暫時叫Project Orion
標題講咗點解
已經爆哂支線

淨係得ncpd未做哂(都廢時搵)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞