Cyberpunk 2077其實唔差 係輸在傳媒抹黑

154 回覆
34 Like 154 Dislike
佢特登做到完全無過場動畫
全部都係第一視角順住入劇情同出返控制, 代入感真係唔錯
啲支線都幾夠cyberpunk味
個DLC唔知會唔會多啲有關動畫既野
踩隻game果啲應該唔係因為動畫, 係由出game果陣嬲到依家嬲勁耐
動畫已經救咗
嚟緊DLC做得好就入返TOP TIER遊戲
最記得如果嚇到啲路人npc,一移開視線佢哋就會憑空消失,同埋有個位啲車會clip入壆
對比starfield好到爆添
敗北就係冇第三身
對比starfield好到爆添
敗筆就係冇第三身
有啲Perk嘅icon變咗edge runner角色
David Lucy Rebecca
算啦 有d人永遠睇返轉頭,人嬲佢又嬲就算出多隻2078, 都係會比人屌當年點點點
上年爆過幾次機 依家又想玩返
等埋個dlc同個大改睇吓會有幾唔同先
其實no man sky宜家好唔好玩?唔上網嘅話影響大唔大?
動畫故事 》遊戲主線
好多人話當果陣係好多問題
係唔值依個價 console 問題最多
PC返而比較少問題
故事內容唔錯 世界觀好正
比咗好多時間佢FIX BUG
但係想要內容 佢地一路都無做到
公共系統無咗 飛行車又無 好多地方去唔到(有時候靠MOD 補救)
只係加咗幾樣服裝
到依加仲一樣個人能屬性 到爆機 都無開過出來
原本好多野為咗出而消失咗
地圖上有3成係空白一片 乜都無
所以都係要保持觀望態度
所有大廠野 都唔會買住 等一年後 OR 睇評價
真係比好多3C廠事件 搞到唔會衝動買來玩
concole L就算鳩算la

幫襯得日本邪惡資本公司,就係抵死啦

利申pc 首發爽玩
26號
patch 2.0好似21號就有得玩
請問螳螂都爬牆同埋地鐵去咗邊?
一開頭同依家真係兩個世界
初頭bug撚到傻
好普通講真
嗰陣又多bug 玩法又同ubisoft堆換皮game差唔多
勁好玩 玩左四五次
其實呢個game整得好有心機最少喺中文化嗰面 d配音全部都整得唔錯
成隻驚冇乜任務係要人群中攪事
極少嘅追車任啲路人反應都係script 晒,係失敗咗重玩先會發現一樣
就算乜都唔做揸車睇風景,守法揸車行街啲路人睇落都係正正常常

鍾意喺街燒車撞車殺狗殺路人嘅,一早發現成個城市其實同witcher一樣都只係紙板背景,啲行為反應太呆太假,所以投入唔到
做任務睇故事,投唔投入主要係在於畫面表現 真人擷取動作 燈光,2077花唔少功夫喺第一身視點,演出夠臨場感
兩邊講緊唔同嘅嘢,所以永遠雞同鴨講
我PC真係唔覺有乜嘢bug到傻
最大都係嗰個黑畫面問題

有時覺得我同某啲連登仔生活喺平行時空
30系 同其他兩個世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞