傳Lisa拒絕500億續約金 恐首爾演唱會成BLACK PINK解散場

471 回覆
379 Like 15 Dislike
有幾難知
自認藍血人/大家族嘅白人
莫講泰妹 連娶亞裔嘅都五隻手指數得晒
你叫唔追星 點撚樣事實係全世界識bp 咁bts係咩?
你都識講靠人捧 無人幫手捧識你老鼠咩
日本團又係邊單?想知
條仔身邊靚女大把,想睇厭咗
咁係咪要香港屋村出世part time 自資組女團再自己開公司搞到world tour #1 先計,956搭8

鬼佬真係唔識bts, 同埋我真係唔追星
估唔到有人以為得日本 咁你個世界真係幾純真美好
我都傻嘅
Blackpink 咁嘅 level,除咗BTS屌打佢之外,我都諗唔到有咩女團上到佢個level
唔好咁survivorship bias啦

換左頭都係賓,凝住佢個身好臭

Blackpink 係食埋歐美東南亞澳紐
你覺得日本一個market會大過上面嗰堆加埋?
我十萬都可以
咁我好早已經問你啦 個kpop係咪得bp有星味 有星味到紅到你口中既全世界都識 你又唔答我 你說服到自己個觀點有邏輯先出黎同人講啦
好憎佢
佢梗係識揀 食巔峰期lisa光環
始終而家世界最紅女團
過多幾年過左氣 咪搵過另一個
呢種level嘅有錢仔 根本女明星求其食
鬼佬識鼻涕S多過BP啦,當初你BP都係靠癡BTS個名係美國上位
鬼佬真係唔識bts 淨係你呢句你咩都唔知你扮咩有道理
下乳珍珍

比堅尼珍珍

百厭珍珍

藝妓珍珍

Cosplay珍珍
娛樂公司都好幫佢講說話
四個入面Jennie憑咩做相對紅嗰個,我真係諗唔明
人哋寧願去夜總會跳艷舞俾班白人睇 都唔要續約做返idol 係咪嫌演唱會啲衫唔夠放
自己put自己?
真係佢?
如果自己演嘅話,最後簽返都會升嘅,咁食哂兩浸都得
利申我講緊嘅上流社會 係自認藍血或者大家族個堆
唔係有錢佬 唔好搞錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞