傳Lisa拒絕500億續約金 恐首爾演唱會成BLACK PINK解散場

471 回覆
379 Like 15 Dislike
好想知佢做fans 點溝Lisa
係咪直接約佢今晚食飯?
你有跟開kpop緊係咁講 大把人平時既生活都無理啲娛樂新聞 kpop 對佢地黎嶄講係好遙遠
Lisa 係有星味
鬼佬好似無門當戶對呢家野 華人世界大部分都對呢樣好緊張
香港人不嬲有跟開kpop 韓流
二十幾年前啲韓劇係咁吹捧你唔講
個陣成日都有韓星黎搞event
唔係講緊班後生追 老野都有追
星味都係打做出黎姐 試下個妝化得普通少少
咩叫香港人有跟開kpop 你識曬全香港市民 大把人搵食都無停過手你同佢講明星 你講股票講買樓就有興趣
咁個個都做到BP啦
3億港元佢自己開公司做都唔止年收3億啦on9
倒轉問 得bp有星味?
我會揀張員瑛囉 條傻仔勁撚無taste
ssssssr首抽都要食賓賓
依家係講緊d人真係唔識又扮有見地,咪同d廢柴樓都未買過笑人買樓on9一樣
紅到佢地咁你覺得單靠個人條件就做到 淨係上面講既其中一個條件lv間公司係佢地公司大股東咁已經係紅既優勢啦
可能想炒埋自己股價賺多筆
施逸希[希] 16碎 勁X1000000000000000000000000000000000令仔,校草,花痴多不勝數,好cool,勁打得,超串,有錢(啊爸係全球首富, 忙到3年先返泥1次),啊媽因為車禍死左,BT FD 係嵐同夜+軒
然後你又覺得人地肯投資係bp身上唔係因為有實力,k pop 紅得出亞洲得bp
張員瑛鬼佬心諗要返賓賓算
唔係門唔門當戶對嘅問題 係佢個財力埋佢身嘅女我諗是旦執一個都靚過lisa
Kpop得bp紅得出亞洲咩
咩叫投資bp 係投資bp間公司 兩件唔同既野黎 人地bp重係新人個陣已經名牌代言啦 你唔好乜7都用追星角度啦 你個世界得追星
common sense到得你自己一個知
靚女大把,Lisa係入到鬼佬屋ge k pop queen
咁華人世界真係勢利啲 你睇千億新抱 就算唔係大富大貴都要賢良淑德 有啲學歷 背景好睇
我話Lisa有星味, 你又話佢靠公司靠人捧
我話人地睇中bp有潛質所以投資,你又話人地新人已經做代言咁咪即係講緊同一樣野

事實真係全世界都剩係識bp, 你要鬼佬識多隊都難。我唔追星的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞