傳Lisa拒絕500億續約金 恐首爾演唱會成BLACK PINK解散場

471 回覆
379 Like 15 Dislike
rose大波就冇敵
我冇追開女團
不過有睇NETFLIX 個套blackpink
本身練習生已經係千里挑一
一開始一大班人每一個禮拜都會西走啲人
跟住咁啱佢地4個同team 幾有化學作用就試下幫佢地出歌
但出歌之前都仲諗住腰斬
有錢仔就有錢仔
乜嘢富二代
未出過國?
Black pink 使唔使潛規則?
都唔係佢
Blackpink 其實都係谷出黎 最主要係一開始狂搶名牌時尚代言比佢地
我要尾數3億, 夠啦
咁快講結婚 十劃都未有就撇
做idol做撚到佢個到又唔舒服 呢到又唔舒服 唔舒服就落台唔洗跳 錢就賺撚曬 以為佢皇太后 屌佢老母
呢啲臭雞仲未明公司想推第二個上黎有幾易
散左佢什麼也不是
https://inkistyle.com/newjeans-incheon-airport-july-31-2023/

新牛五個人五個brand
LV, Chanel, Gucci, Burberry, Dior
都好過香港某啲病痛擔當嘅
Lisa依個應該係guaranteed底薪,我估未計其他分成,而且廣告一定多過絕大部分球星
上網睇bp都係叫全球品牌大使播
Bp一出道唔係咁紅已經上曬啲出名潮流雜誌 本身無關係搵鬼人影你
你有痛病
肥胖擔當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞