傳Lisa拒絕500億續約金 恐首爾演唱會成BLACK PINK解散場

471 回覆
379 Like 15 Dislike
聽講呢個show好出名 去啲出名既show實有著數 反正佢又唔洗除曬 正常人都知呢啲係機會
我好公道既,BTS去美國唱韓文歌果陣BP重癡緊大爆炸同2NE1既水尾+吹緊財閥公主既頭銜,見到人地冇端端美國紅左就話BP同BTS同LEVEL,跟手YG MEDIAPLAY吹到BP係有實力所以值得紅,BTS係靠粉絲紅。想當年佢地YOUTUBE片同SPOTIFY都癡BTS個名
以前有段時間幾好睇 呢一兩年唔知發生咩事
咁我又真係無追開sor囉
自己上網搵 佢演唱會唔止一套係咁款 本身仲覺得佢慘 四個人得佢一個要露半個pat pat出黎 依家覺得會唔會佢好鍾意咁著
咁viu 買起YG mirror 咪好撚勁
班窮閪港女 幫手買LV 買到人哋唔知幾多萬億身家
咁如果佢哋負擔到嗰後果,我覺得冇問題既

大把人揾得唔多都玩車改車,唔係搞到問人借錢/搞到身邊人就ok
藝人同做sale一樣,邊有咁簡單,個低薪高咪叫你跑多啲數,利潤到抽佢多啲等等
Viu點樣買yg
Viu好度叔個播
孫興民搵錢多啲定呢隊野
Newjeans 過多5年會唔會都變成咁
有錢係有錢
但未算係old money
換曬做冥通得唔得?
買得起成個星球
點會,歐美嗰啲人都係鍾意BlackPink
冇人識你呀!
啲鬼佬不知幾like d 賓賓 泰妹
巴打已經幫埋首富兒子擔憂
不如擔心自己好過
平行時空?
我係佢都走喇
睇返2NE1最尾果2年被人雪藏強行解散,CL係Twitter問老細點解唔覆call,又阻止CL去美國發展,被人雪到合約解散
依家Blackpink咁紅當然好似唔會發生係佢地身上,但最終會有走下坡嘅一日,點知到時會唔會為左baby money或者另一隊雪左自己,襯依家blackpink個名仲響當當去美國發展個人事業仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞