[月經] iOS集中討論區 (234) iPhone 15 Pro系列 鈦金屬

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
有無人未收到email….我個訂單都轉埋處理中,但都未有
原來減咗?不過冇加到
我都係睇呢條片
覺得原色都OK先決定買原色

其實訂機前啲觀眾只係想睇顏色多過啲spec
spec可以睇官網
但顏色得班youtuber先有第一手嘅相/片
唔知點解冇乜幾多個youtuber做到呢樣嘢
有冇人試過用red card apple pay俾唔到錢?
加咗
琴日三次都比唔到錢,第四次先得
你可以去setting set長期靜音
或者右上角拉落來,將個喇叭靜音
之後個 action button 就free出來
你可以set做其他指定嘅功能
暫時只有官網所講嘅幾大功能俾你揀
遲啲update可能會多啲選擇
帶套一鳩樣
咩色都睇唔出
原色鈦 咪Apple Watch ultra 隻色 幾靚
有得set 捷徑多左唔少玩法
本身部13 128gb有啲虧 lag lag地咁 又唔夠storage apple個網trade有$2950 加唔加6千幾換15pro好
網購4%+額外6% total 10%
要係hsbc reward app登記優惠 自己睇返條款
6%果度好似係最多$400
Here
大家有冇見到7日內攞嗰個policy
睇曬張單嘅details都冇話有
定係佢個status要轉可供取貨先會見到個取貨期限日期
感謝大佬
溫馨提示:Apple 個trade in 唔係即時減個差價
而係之後會上門收機
如果符合佢收機要求就回贈你gift card
不符合嘅話就…
岩岩轉左已處理
未收到email
但可以加返落apple acc到
我連訂單都未轉
想加返apple care係咪要拎咗機先加得?
想食埋read個apple pay
13 仲係好順雖然撳咗部pro
攞咗機之後60日內去門市買都得
琴日上唔到
用咗家人個apple id幫我買
係咪要佢去拎機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞