[月經] iOS集中討論區 (234) iPhone 15 Pro系列 鈦金屬

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
14pm128 出面D鋪頭回收價幾多
就係你依種人 攪到香港今時今日咁
有咩事一理虧就發左顛先
只要status仲係processing就可以cut
依家訂要11月先送到貨,有冇機會10月Walk in有現貨買?
買成萬蚊嘢
可以打錯名
打錯電話號碼
打錯送貨地址
買錯顏色
買錯容量
買錯大細機
唔小心買多部
支那人發現案
Watch Ultra 1其實係灰/銀色
唔知點解Apple官網啲相可以影到金金黃黃

我估15 Pro原色類似
本身Apple個系統都有問題,我同另一位巴打個地址一早改咗,但尋晚落單嗰陣個確認電郵又出返舊地址
仲东有email
背面都唔係鈦,我覺得就算灰色襯鈦原框都靚
唔識欣賞佢呢家偏黃
想問下red卡回贈 係4%定6%?
係咪直接apple store app用apple pay俾錢 揀返張red卡就得 有冇其他野要搞
佢拎張委任證咪拎到囉, 反正都係政府出
睇YouTube啲片又唔覺得個背好黃(好少好少)
我諗應該係官網影得衰
我覺得15 pro鈦原色隻色,比較似之前apple watch edition隻拉絲titanium多過ultra

其實如果要對名先得,咁咪即係話佢d apple pay同apple wallet好唔安全,好易比人偷到資料,明明就咁一個名先最唔安全
其實plus會唔會提早送到,想快啲有得用
佢用apple pay既資料做取貨人名,根本無比我地自己入
有啲咁嘅事?
點block?開個新account/ 轉信用卡唔得咩?
強迫症睇到好唔舒服
我上年買Macbook嗰陣一早已經改晒所有資料,Apple Pay同官網嘅資料都update咗,但尋晚買iPhone唔知做乜春又顯示返舊地址,要等幾個鐘之後自己login改返
下?點會,咁啲同名嘅咪好大鑊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞