[月經] iOS集中討論區 (234) iPhone 15 Pro系列 鈦金屬

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
慳返咪撚換啦,無感升級把撚咩
係咪本身佢有gift card 要用,用咗gift card就唔可以用apple pay
攞盡回贈就要買6667 gift card(回贈上限6%+本身4%)
所以就要係本身gift card 餘額+6667 gift card+信用卡補差價(4%未cap嘅話)
老婆機22號 自己機29號
3年後再見
但門市22號會唔會唔夠機
我咪就係講緊呢個問題 咁如果我要補差價
點解唔直接凱卡個陣一次過補埋 要之後先填信用卡資料 搵自己麻煩
係咪本身佢有gift card 要用,用咗gift card就唔可以用apple pay
攞盡回贈就要買6667 gift card(回贈上限6%+本身4%)
所以就要係本身gift card 餘額+6667 gift card+信用卡補差價(4%未cap嘅話)
我咪就係講緊呢個問題 咁如果我要補差價
點解唔直接買卡個陣一次過補埋 要之後先填信用卡資料 搵自己麻煩
請問自取,係拎到機前可唔可以cut單?
下,自用有發達架咩
同太太一人一部
準備由iphone SE2 升級上15 Pro
spec全方位屌打舊機 相信好滿意
明白原來咁嘅意思
怕計錯數掛

不過我自己都睇漏咗要apple pay
對上張gift card我擺咗喺到都4年,啱啱先用得著
因為張單都算早就廢事cut單

而家後補咗張6667gift card 今次唔知要放耐
點打800-908-988 搵到真人客服
為乜
買外國版有衛星唔好?
一樣,
老婆11pm > 15pm 藍色 22號
我就13pm > 15pm 原色 27號
又係2-3年後先再換.
終於變processing
但係有無人試過trade in?
即場比返部舊機佢得唔得
唔想等佢寄個箱黎又寄返部機比佢
Physical Dual Sim ?
esim 唔好咩
去旅行撳幾個制就ok(好似係)
有需要實卡就冇得揀
唔得, 詳情睇youtube apple support,
btw, 條片入面條女突晒bra邊, 幾有趣
喂屌 顏色選擇都一樣
不過老婆pro 我max
你訂嗰陣時冇剔要trade in嘅話
之後都唔會有

即場嗰隻只會俾gift card你
買兩部條女個部訂單有show
自己個部冇
就係有剔呀
但唔想等佢寄箱黎
個寄箱地址又唔準
話說ac+ 減咗價 ?我記得加咗價之後年年都係1899
今年1599
門市攞貨,但係收貨人個名錯咗,同我Apple ID個名一樣,但係付款人信用卡嗰啲資料冇錯,咁樣有冇人知道攞唔攞到機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞