[月經] iOS集中討論區 (234) iPhone 15 Pro系列 鈦金屬

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
咪係 仲要個女人廣東話都講唔正 我話再睇睇
見到有師兄話姓啱都可以攞 唔知係咪真
巴打你開到咁大聲check check隻耳好喎
第一次入坑就係14pm
好似都諗唔到理由咁快轉下一代
平時用開40-50%已經夠大聲
想問下係咪每次都係臨出貨前幾日先會真係扣數?
係呢個日子之前係咪都可以cut單?
啱啱買咗gift card, 幾時先有email
我個名錯左一隻英文字母,打去問又係話有機會拎唔到
有冇師兄有類似經驗 請教下
琴晚買今朝收到email 要等陣
藍色可以22號取貨....無咩人要藍咁
昨晚都仲係24號取
Apple話唔係anodisation係PVD,差在唔知係咪DLC
洗撚驚咩
到時拎唔到再取消要扣15%喎 諗住自用 攞完即刻去機場搭機
即係黑色都機會甩漆
我填左英文名 + 姓 姐係Chris Wong咁
係咪收得皮
我就係咁
係咪冇得轉?
有人話要睇到時啲staff好唔好人
揸正黎做係唔俾你

其實點解唔對信用卡 一定冇錯
正正常常
去拎就得,唔會留難你

Pick up policy 英文版逐隻字吞過曬
加埋經驗話你聽

係防止比人拎錯姐,你唔係吉嘅Apple id 基本都會有得拎

仲有唔明啲人講左成日,仲咁撚在意個email 做乜
有個問題想問
個action button係咪只可以set做其中一樣野
姐係我揀左做開關靜音功能就無得做開筒無得開相機etc
淨係可以做開關靜音功能
淨係可以改email
我已經有取貨code + 交易紀錄
我話呢d可以證明 個客服都話唔得 真係diu出聲
想問揀咗trade-in 最後唔去都無問題架呵?
好 多謝師兄 因為打電話問客服都係話要姓名都身分證一致先可以攞又急住用 所以比較擔心
922想落舖頭望吓,順便望吓有冇現貨
可以隨時轉
但set咗就只可以用其中一個功能
無「按一下/按2下/長按」嘅功能
如果可以set 「cap 圖」就方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞