[月經] iOS集中討論區 (234) iPhone 15 Pro系列 鈦金屬

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
同埋pick up 單,打錯一兩隻英文字,前後掉轉左都唔緊要,到現場show 返張單俾佢睇証明係你買嘅,一樣拎到
你講得咁清楚班on9仔都係會問架啦
懷疑一大半都係買嚟炒,自用年年買點會panic 到咁
可以,送貨前會打比你/出左貨試下用app改
一係就前世未買過iPhone,一係新炒狗,一係緊張大師
pick up 嘅遲左去唔緊要,佢可以喺一星期內都拎到,早嘅就有機會唔俾你,特別係頭幾日

送貨嘅SF 一般會送前CALL 你,就算屋企冇人,佢會送去SF 站,你聯絡返佢哋拎就得

送貨cut 單時間: shipping 前都可以
其實唔會有好多人肯追post
雖然common sense但等陣都有人問
訪客mode無cap no,用哂email同埋電話都搵唔到我張單,佢叫我等24個鐘都無email先打返去
第一日攞機 可唔可以即場買埋mon貼同case
定係淨for 攞機
最新係咪6A301
感覺唔到分別
AirPod Pro 2就6A301
其他就6A300
即刻買Apple care再當面用錘仔揼爛佢都仲得
Same here
訂咗要11月先有
有冇可能會提早送
你見人連type C都問
真係連iPad MacBook都冇
feel到你買完對住個mon沾沾自喜諗住發達個樣
樓主pin
filter人聲好咗好多
一樣
唔知點解加唔返落Apple Id 到
但login咗入哂單no., email同電話之後佢話 ’The order number entered is already linked to an Apple ID.’ 正唔正常
其實仲有得訂,點會炒得起
唔正常,你似買果陣用緊其實apple id
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞