【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (24) THE BOOK 3| 夜駆十億|葬送のフリーレン OP|NHK 18祭

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

YouTube 好似無 但kkbox好似有跟住出?
Mcountdown有時啲Stage設計好靚
香港係咪唱半個鐘歌?
我都帶定隻碟係身先
點拎幾日假跟踪佢地
唔好做痴線佬玩跟蹤
玩完以後唔派人黎
俾你reference,三月個場既schedule

https://hongkongfp.com/2023/03/02/clockenflap-2023-guide-schedule-and-map-hong-kong-abuzz-for-mask-free-sold-out-festival-this-weekend/

Arctic monkeys: 1.5 hrs (Fri)
Wu tang clan: 45mins (Sun)
The cardigans: 1 hr 15min (Sat)
Bombay bicycle clue: 1hr (Sun)

我自己預1個鐘咁上下啦
kkbox有出 youtube music嘅話都有出

你冷靜
好想快啲聽live
Clockenflap出左story賣最快係星期五同3day pass
都正常嘅。
話說之前訂多左隻 Sketch + amazon 特典,放左上carousell,個中學生買家係其他區搭入黎大西北買

佢哋而家真係好多人識,舊碟基本上炒起晒
講真哩種思維不敢苟同
我會想多D人跟風
等自己鐘意既明星/歌星愈來愈紅
其實紅還紅, 你睇show 都想大家都係真fans, 你自己自high, 但隔離個d 係度禁電話, 你聽都冇咁爽
香港人咁毒
附近啲人唔打call一定唔敢自己一個打(我就係)
然後大部分人都唔打call就會搞到好冇癮
唔介意大家影相拍片(大會批准嘅話)
但可唔可以唔好錄全程或者遮住咗你鏡頭就拍前面坐低
起碼要比反應嘅位同合唱位參與下
星期五同3days Pass 就賣晒,要買快手
1個鐘咁正
https://orcd.co/yorunikakeru-from_tft

tft 夜驅今晚有得dl
認真 有d想到時呢個po既巴打企埋一齊嗌+揮棒
金鐘聚 (Clockenflap ver.)
fans集合一齊應援好正常咋嘛
講真到時俾街客圍住 就算識嗌都未必敢嗌
所以冇話反對
好過一個個企開嗌又唔敢嗌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞