【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (24) THE BOOK 3| 夜駆十億|葬送のフリーレン OP|NHK 18祭

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
長官夠鐘食藥
長官夠鐘食藥
乖啦
一條毒x都係忍唔住買左...
想問下有冇人知果日幾點到佢地架?
因為4點先放學 要狗衝去..

同埋佢地會唱幾多首架?
我見milet都唱左差唔多有1hour
d人話上次headline唱左個半鐘
咁正
本身諗住搶台灣飛,但又衰前後冇假放
如果會唱半鐘左右,同solo con差唔多,真係可以期待下
一話黎香港
個 po 推到勁快
仲要多左超多新 user
平時呢個po 到底有幾多人 mon 住?
今次韓國場係 Melon Ticket 賣,Global 版海外 Fans 都買到(韓版要有韓國電話先註冊到)
海外版拎飛全部係到現場拎,買飛係實名制,拎飛嗰陣要對 Passport 名
買飛教學就上網搵,有好多 KPOP Fans 寫落嘅 Blog
https://tkglobal.melon.com/performance/index.htm?langCd=EN&prodId=208789
上次con都勁多香港人上哂水相認埋
今次主場應該好多人忍唔住
佢地韓國場係去 tiger dome
貌似位都唔係好多
揀埋d 場都偏保守
其實係咪仲未相信自己紅得咁交關
坐6-8千人 係韓國都聽過播idol
我覺得唔算好細啦,網上資料 Tiger Dome 坐 6000~8000
講緊好多 Band 第一次去韓國/台灣嘅時候都只係開啲坐 2000 人嘅細場
去海外一開始唔咁 Aggresive 都正常,先第一次 Asia Tour 啫,一步一步嚟仲好啦,反應好總會有下次
連登定律
公海討論 YOASOBI 一向得啖笑
咩po都係
行過隔離玩具台
啲咩模型po figure po永遠都係得嗰幾班人
有大熱野嗰陣就多生面口

利申唔覺得係壞事多啲人入po傾咪幾好
希望 YOASOBI 紅得剛剛好就算
夠多人吸引佢地黎
但又唔好太多人搶飛
True
大把嗰啲淨係識一兩首Hit款嘅跟風仔
入去就係為咗聽嗰兩首
聽完就撳電話/打卡
再唔係就長期拿撚住部電話錄片
到真係開到solo畀呢班人搶曬飛真係吐血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞